titcar
Válasz ProAdel89 kommentjére
2014. szept. 7. 12:48

hogyan tud a restricted amount több lenni, mint a pendign bónuszaim? :D

Ultar
Válasz titcar kommentjére
2014. szept. 7. 18:09

Itt eléggé érdekesek a bónuszfeltételek, úgy... :D

Egyszer jártam én is így, próbáltam érdeklődni: olyasmi a dolog, hogy amikor kijátszod a bónuszt, akkor jóváírják a számládon, de csak mint bónuszt. Egyszer tehát ki kell játszanod, utána még fel kell szabadítanod.

Tegyük fel, van 4200$- nyi bónuszod, melyet 500- as egységenként játszhatsz ki, majd szabadíthatsz fel (teheted kifizethetővé) . Kijátszottál / felszabadítottál ebből eddig 3500- at, továbbá kijátszottál még 500- at, azonban azt még nem szabadítottad fel.

Az az 500 tehát még mindig restricted, a pending pedig a maradék 200. Valahogy így.

tikka_masala
Válasz nbzmg kommentjére
2014. szept. 8. 13:31

Nem tudjátok, hogy mikortól van live chat? Esetleg csak vak vagyok?

GStealer
Válasz nbzmg kommentjére
2014. szept. 8. 14:45

Nem vagy vak, a "chat épp nem elérhető" kiírás már régóta kint van, azon keresztül nem tudsz beszélni velük. Én a cashierben felugró ablakon keresztül értem el őket, ami viszont nem ugrik fel mindig.

fejes1988
Válasz GStealer kommentjére
2014. szept. 14. 11:22

itt van magyar support?

ProAdel89
Válasz nbzmg kommentjére
2014. szept. 15. 10:08

Hali srácok!
888 ma reggeli grindnél elkezdett ledobálgatni, játék közben ki írja, hogy megszünt az asztal, és a szolgáltatóra hivatkozva nem enged be másik asztalhoz.
Mi lehet a baj, eddig ilyen még nem volt, vlki?!
http://kepfeltoltes.hu/view/140915/888gaz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Shaikon
Válasz fejes1988 kommentjére
2014. szept. 15. 11:20

itt van magyar support?

Nincsen sajnos.

Bumbanas
Válasz ProAdel89 kommentjére
2014. szept. 15. 14:34

Hali srácok!
888 ma reggeli grindnél elkezdett ledobálgatni, játék közben ki írja, hogy megszünt az asztal, és a szolgáltatóra hivatkozva nem enged be másik asztalhoz.
Mi lehet a baj, eddig ilyen még nem volt, vlki?!
http://kepfeltoltes.hu/view/140915/888gaz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Időnként így intézik a karbantartást. Én ilyenkor inkább kiülök és hagyom a francba pár órára, mert úgyis csak felidegesít. A legrosszabb, amikor jó fél órát küzdök, hogy meglegyen a 6 asztalom, aztán 5 perc múlva kidobál.

Shaikon
Válasz Bumbanas kommentjére
2014. szept. 15. 18:02

Időnként így intézik a karbantartást. Én ilyenkor inkább kiülök és hagyom a francba pár órára, mert úgyis csak felidegesít. A legrosszabb, amikor jó fél órát küzdök, hogy meglegyen a 6 asztalom, aztán 5 perc múlva kidobál.

És gondold el ugyanezt mtt-n :) Na az szopó és még nem is látod mert néha olyan mintha tenkelne valaki :)

benyo87h
Válasz Shaikon kommentjére
2014. szept. 15. 20:46

Hi!
Én arra volnék kíváncsi hogy ha megnyílik egy asztal,mért teszi le tálcára a lobbyt állandóan?
Ez itt mindig így volt,vagy valahol be lehet állítani?
Én nem tudtam ezt megfejteni?
Valaki ötlete esetleg?
Köszönöm!

Élő ügyfélszolgálat