hogyan tud a restricted amount több lenni, mint a pendign bónuszaim? :D
Itt eléggé érdekesek a bónuszfeltételek, úgy... :D
Egyszer jártam én is így, próbáltam érdeklődni: olyasmi a dolog, hogy amikor kijátszod a bónuszt, akkor jóváírják a számládon, de csak mint bónuszt. Egyszer tehát ki kell játszanod, utána még fel kell szabadítanod.
Tegyük fel, van 4200$- nyi bónuszod, melyet 500- as egységenként játszhatsz ki, majd szabadíthatsz fel (teheted kifizethetővé) . Kijátszottál / felszabadítottál ebből eddig 3500- at, továbbá kijátszottál még 500- at, azonban azt még nem szabadítottad fel.
Az az 500 tehát még mindig restricted, a pending pedig a maradék 200. Valahogy így.
Nem tudjátok, hogy mikortól van live chat? Esetleg csak vak vagyok?
Nem vagy vak, a "chat épp nem elérhető" kiírás már régóta kint van, azon keresztül nem tudsz beszélni velük. Én a cashierben felugró ablakon keresztül értem el őket, ami viszont nem ugrik fel mindig.
itt van magyar support?
Hali srácok!
888 ma reggeli grindnél elkezdett ledobálgatni, játék közben ki írja, hogy megszünt az asztal, és a szolgáltatóra hivatkozva nem enged be másik asztalhoz.
Mi lehet a baj, eddig ilyen még nem volt, vlki?!
http://kepfeltoltes.hu/view/140915/888gaz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
itt van magyar support?
Hali srácok!
888 ma reggeli grindnél elkezdett ledobálgatni, játék közben ki írja, hogy megszünt az asztal, és a szolgáltatóra hivatkozva nem enged be másik asztalhoz.
Mi lehet a baj, eddig ilyen még nem volt, vlki?!
http://kepfeltoltes.hu/view/140915/888gaz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Időnként így intézik a karbantartást. Én ilyenkor inkább kiülök és hagyom a francba pár órára, mert úgyis csak felidegesít. A legrosszabb, amikor jó fél órát küzdök, hogy meglegyen a 6 asztalom, aztán 5 perc múlva kidobál.
Hi!
Én arra volnék kíváncsi hogy ha megnyílik egy asztal,mért teszi le tálcára a lobbyt állandóan?
Ez itt mindig így volt,vagy valahol be lehet állítani?
Én nem tudtam ezt megfejteni?
Valaki ötlete esetleg?
Köszönöm!