sztem azt h miért callolgatsz 95s-sel :D:D:D valaki nagyon mad volt miatta ;D
ja nekem nem kell magyarázni :D én teljesen jól elvoltam vele. 3. emberke volt az aki nem bírta elviselni eme hand utáni stresszt ;D
Vicc ez a terem. Min depo 10 euro. Befizettem 12,20 eurót beregeltem a két montesinos versenyre, venném ki a 10-et, min. withdraw 20 euro. LOL. Beteszek még 10-et, kikérem a 20-at. Jön az email, hogy elutasították a kifizetést, mert nem "turned over"-eltem a depómat. WTF? Meg kell forgatni a teljes depót, tehát 20 eurót, hogy kifizessék fee mentesen. Amúgy meg 5% fee. Nem az 1 euró zavar, hanem az elv. Nem elég nekik a fee/rake, a tranzakciós díjakat is én fizessem?
2.2.9.
You agree that the funds deposited in Your Member Account must only be used for playing the Games. Betsson reserves the right to charge a fee should you request a withdrawal without a Member Account turnover that is equal or more than the amount of funds deposited.
Meg tudná valaki mondani, hogy manapság milyen az itteni 0.1/0.2NL játékosállomány? A legutóbbi adataim még 2009-ből vannak és úgy gondolom, hogy azóta elég sokat változott a játék képe. Az érdekelne, hogy a játékosok átlagosan milyen VPIP-vel, PFR-rel, 3bettel és TAF-al ügyködnek.
100 raked handet kell összehozni egy 3k freerollhoz csak éppen nem tudom lecsekkolni, h mennyinél tartok. Nem tudja esetleg valaki,h hol lehet ezt megnézni a betsson lobbyjaban? Köszi.
sanyika
Le lehet tölteni windows 8-ra? mert letöltöttem felraktam, de lefagy.
Milyen az mtt kínálata a betssonnak, illetve milyen a játékosállomány? Megér egy depót?:)
Itt mennyi idő alatt ér ki a pénz MBre?
Köszönöm
Itt mennyi idő alatt ér ki a pénz MBre?
Köszönöm
Nagyon gyors. Tegnap kb félóra volt