BT86
Válasz danfiu kommentjére
2014. aug. 28. 18:32

Megy megy magyar IP-vel:) eddig vpn eztem, de ennek orulok, miert lehet ez?

Bet-at-home is nemrég küldte az e-mailt az új magyar weboldalukról. Gondolom ők is beújítottak kicsit az elérési útvonalak terén :)

Infernulum
Válasz Admin kommentjére
2014. szept. 2. 18:30

Nekem nem akar működni voda mobilnettel. :( Pedig váltanom kellene Unibetről.

hosocske
Válasz Infernulum kommentjére
2014. okt. 8. 14:43

nem jön be se a weblap, se a kliensnél az ikon ahol be kéne írnom a nevem ( más micro terem megy). Nálatok is gond van?

royaliver
Válasz Admin kommentjére
2014. nov. 23. 17:51

Ma csináltam regisztrációt a Betssonnál. TOR klienssel tökéléletesen működik, nélküle elérhetetlen a honlap is és kliens is. Megkérdeztem a supportot, hogy lehet-e problémám, ha magyarországról angliai IP címmel jelentkezek be. A válasz az volt, hogy Ők Magyarországról tökéletesen elérhetőek és nem blokkoltak. Vagy fogolma sem volt volt, vagy sz@rnak bele a blokkolásba.

joco11111
Válasz Admin kommentjére
2015. febr. 5. 17:10

MTT-t egyidőben tudok játszani mindkét hálózatban?

Suncitizen
Válasz joco11111 kommentjére
2015. márc. 9. 9:10

Aki játszik itt, tudná csekkolni a belépést? Nekem már egy hete nem megy sem a kliensbe, sem a weboldalra.

köszönöm!

vargepard
Válasz Admin kommentjére
2015. márc. 9. 9:43

Megy a web csak zenmate kell a belépéshez és a kliens is megy, max vpn próbáld.

Mobile80
Válasz Admin kommentjére
2015. márc. 13. 19:19

Nekem tökéletesen megy mind a weboldal, mind a kliens, mindenféle hókuszpókusz nélkül.
Budapest - UPC

WellPlayed
Válasz Admin kommentjére
2015. aug. 6. 10:55

A Betsson vezetősége arról tájékoztatott minket, hogy a törvényi szabályozások miatt jelenleg új magyar játékos nem regisztrálhat a terembe. A meglévő regisztrációkkal továbbra is gond nélkül lehet játszani. Aki új számlát szeretne létrehozni, és az augusztus 20. - szeptember 20. közti rake raceken szeretne indulni, az a Betsafe Poker terméből még megteheti, itt ugyanis fogadnak új magyar regisztrációkat.

Rapaz
Válasz WellPlayed kommentjére
2015. aug. 17. 22:07

Hello!

Valaki jatszik most a betssonon ha igen hogyan?

Élő ügyfélszolgálat