Megy megy magyar IP-vel:) eddig vpn eztem, de ennek orulok, miert lehet ez?
Nekem nem akar működni voda mobilnettel. :( Pedig váltanom kellene Unibetről.
nem jön be se a weblap, se a kliensnél az ikon ahol be kéne írnom a nevem ( más micro terem megy). Nálatok is gond van?
Ma csináltam regisztrációt a Betssonnál. TOR klienssel tökéléletesen működik, nélküle elérhetetlen a honlap is és kliens is. Megkérdeztem a supportot, hogy lehet-e problémám, ha magyarországról angliai IP címmel jelentkezek be. A válasz az volt, hogy Ők Magyarországról tökéletesen elérhetőek és nem blokkoltak. Vagy fogolma sem volt volt, vagy sz@rnak bele a blokkolásba.
MTT-t egyidőben tudok játszani mindkét hálózatban?
Aki játszik itt, tudná csekkolni a belépést? Nekem már egy hete nem megy sem a kliensbe, sem a weboldalra.
köszönöm!
Megy a web csak zenmate kell a belépéshez és a kliens is megy, max vpn próbáld.
Nekem tökéletesen megy mind a weboldal, mind a kliens, mindenféle hókuszpókusz nélkül.
Budapest - UPC
A Betsson vezetősége arról tájékoztatott minket, hogy a törvényi szabályozások miatt jelenleg új magyar játékos nem regisztrálhat a terembe. A meglévő regisztrációkkal továbbra is gond nélkül lehet játszani. Aki új számlát szeretne létrehozni, és az augusztus 20. - szeptember 20. közti rake raceken szeretne indulni, az a Betsafe Poker terméből még megteheti, itt ugyanis fogadnak új magyar regisztrációkat.
Hello!
Valaki jatszik most a betssonon ha igen hogyan?