Semmilyen ongame terembe nem lehet bejelentkezni TOR nélkül perpillanat.
Semmilyen ongame terembe nem lehet bejelentkezni TOR nélkül perpillanat.
Nah, most jott, hogy innen is kodobjak a magyarokat! Eljen mo!
Please note that Betsson.com will not be operating in Hungary as of 17th November 2015 10:00 CET. This will regrettably result in the closure of your Betsson.com account.
Any available funds in your account will need to be withdrawn by the above date. Please also note that as from Thursday the 5th of November, your account will be limited to withdrawals only. This means that you will not be able to make any further bets or deposits.
We understand that you might have some questions on how your account will be affected, so we’ve compiled all the information for you right here.
Se a pooled cash race, se az exkluzív cash race nyereményei nincsenek kifizetve októberről és még 8 napig használhatjuk a számláinkat a teremben...
Jó lenne, ha kifizetnék még határidő előtt, mert utána futhatunk a pénzünk után. Pár nappal a racek befejezése után ki szokták fizetni, szóval remélem nem az a terem politikája, hogy a magyaroknak már úgyis reszeltek, nem fizetjük ki őket....
Jó ez a "Microgaming exkluzív cash race" az oldalon, csak kár, hogy magyarok számára már a 4 terem egyikéből sem elérhető...
Megköszönném, ha felvennétek a kapcsolatot a teremmel, ha már kitiltottak minket, akkor legalább a múlt havi játék utáni juttatásokat fizessék ki tisztességesen, amikor még szó sem volt a kitiltásról...
Se a pooled cash race, se az exkluzív cash race nyereményei nincsenek kifizetve októberről és még 8 napig használhatjuk a számláinkat a teremben...
Jó lenne, ha kifizetnék még határidő előtt, mert utána futhatunk a pénzünk után. Pár nappal a racek befejezése után ki szokták fizetni, szóval remélem nem az a terem politikája, hogy a magyaroknak már úgyis reszeltek, nem fizetjük ki őket....
Jó ez a "Microgaming exkluzív cash race" az oldalon, csak kár, hogy magyarok számára már a 4 terem egyikéből sem elérhető...
Megköszönném, ha felvennétek a kapcsolatot a teremmel, ha már kitiltottak minket, akkor legalább a múlt havi játék utáni juttatásokat fizessék ki tisztességesen, amikor még szó sem volt a kitiltásról...
Van még olyan megbízható Microgaming terem, ahol lehet magyarként játszani?
szerintem a régi balhék miatt minden terem megbízhatónak számít valamennyire, de a nagyok közül a stanjames, ahol MÉG lehet.
ma kaptam meg az októberi race-t, szóval ha vki már kifizetett mindent akkor is nézze meg újra a számláját véletlen se ragadjon be semmi :)
Hy everybody!
A betssonon mit jelentenek ezek a "badges" "pips" pontok, jelvények a my archievements fül alatt? Mit tudok velük kezdeni?
Seat finder-en kívül van olyan opció, hogy én egy adott asztalra szeretnék a várólistára kerülni és nem az összesre? Seat finderen bejelölöm pl. 6fősasztalon hogy 5 azt ha kilép valaki akkor én jövök, de az összes adott téten lévő asztalt nézi...