Neeem 6maxot játszom.hát ha nincs rb akokr nemtudom....mármint hogy megérné e.....
szóval azt mondjátok hha van 50%RB akkor egyértelmű ipoker....ha nincs akkor a Bwin?gondolom abban ti is egyetértetek hogy nincs sok értelme FTP-n játszani....bár szerelmes vagyok a szoftverbe de ez mellékes:D
ha Bwinen egy honapban kb 1k raket termelek akkor az mennyi bónuszt jelent nekem van ötletetek?
A kérdésre nem tudom a válaszod megadni, mivel nem tudom, hogy gondolod, hogy hogyan kapod a raket. De viszonyítási alapot mondok. A hónapban: NL20/SH/37K hand (69 óra és HM szerint 566$ a rake, de sztem ez hibás) ez yellow memberként 130 dollár bónusz (ezt külön ki kell játszani még). Ebbe a szoftverbe nem leszel szerelmes :D
bwin vs csoki
hát azt gondoltam h a szoftver nem olyan jó... végülis 130 $ az nemrossz de hát ugy az nem 50% os RB mennyi különbség lehet a két terem között játékosállományban?az 50% nemtom hogy működik amúgy ....egy ismerősömnek jó ismerőse ott valaki ...kb így ...talán el tudja intézni..talán
itt is
Nem megy a Pt3 HUD
Sziasztok!
Bwin teremben nyomom egy fél éve, eddig semmi gond nem volt a PT3 hud-al. A mai nap sehogy nem tudtam beüzemelni.
Win 7 alat nyomom Auto-inport options-ben a AppData\Local\P5\bwin\handhistory könyvtártbol inportál.
Az inport statusz ezt a hibaüzenetett dobta ki:
OnGame: Error: Unknown summary line: Rake taken: $0 (Hand #546271106310) (Hand #546271106310)
Ha valakinek van ötlete előre is köszi!
Desert elérhető Hozzászólás jelentése Üzenet javítása/törlése
próbáld meg felrakni a legfrissebb verziót
Nálam is ugyanez volt, a legfrissebb PT3-mal megy rendben.
Köszi! Tényleg csak ennyi volt
Üdv
Nálatok is gyorsabban gyűlnek mostanában a b'inside pontok? Mintha kb. 2x annyit kapnék adott PT3-rake után, mint eddig.
Nekem nemhogy gyorsabban nem pörög, hanem szimplán nem is kapok.