HH mappa rejtett, tehát előszőr be kell állítani, hogy mutassa a rejtett mappákat:
C:\Documents and Settings\felhasználó\Local Settings\Application Data\P5\bwin\handhistory
Ha bónuszpont alatt a PP-t érted, akkor azt a my poker résznél látni, ha épp fut valamilyen bónuszod, marketpontokat pedig a jobb felső sarokban, ha aktiváltad a b'inside-ot. (ezeket a bwin oldalán kell keresni) Egyébként van, hogy ezeket lassan írják jóvá.
Értelmes beállítások nincsenek a kliensben:)
Sokat írtam, megelőztek
Mivel a Hand History-kat ahogy észrevettem 1 file-ba teszi ( tehát nem külön asztalonként 1 file-ba, hanem sessionönként/naponként egy file-ba) ezért a PTOmaha nem tudja kezelni, ha esetleg aznap toltam egy versenyt, vagy 1 satellite-et, vagy bármit ami nem Omaha... gigászi :S
Találkozott valaki hasonló problémával, ill van valakinek valami ötlete, hogy lehetne ezt kiküszöbölni?
Miután ezt win7 alatt megcsináltam azóta induláskor megjelenik a jegyzettömb által megnyitott desktop.ini. Másnak nincs ilyen problémája illetve hogy lehet megoldani?
Nekem nemhogy gyorsabban nem pörög, hanem szimplán nem is kapok.
Mivel a Hand History-kat ahogy észrevettem 1 file-ba teszi ( tehát nem külön asztalonként 1 file-ba, hanem sessionönként/naponként egy file-ba) ezért a PTOmaha nem tudja kezelni, ha esetleg aznap toltam egy versenyt, vagy 1 satellite-et, vagy bármit ami nem Omaha... gigászi :S
Találkozott valaki hasonló problémával, ill van valakinek valami ötlete, hogy lehetne ezt kiküszöbölni?
Nekem úgy működik, hogy minden session kezdete előtt kitörlöm a egész HandHistory mappát.
Én is kimásolom minden session előtt egy külön archív könyvtárba.
Másolat is van róla legalább, és nem tököl a HM a session elején hosszú 10 perceket, mire elkezdi importálni a friss handeket.
Én is kimásolom minden session előtt egy külön archív könyvtárba.
Másolat is van róla legalább, és nem tököl a HM a session elején hosszú 10 perceket, mire elkezdi importálni a friss handeket.
Sziasztok teremcsere elott vagyok. Ezert erdekelne h szokott lenni reload bonusz?
pola, kocka
szerintem alap, főleg miután elkezdi írogatni, hogy x duplicated hand-et talált :)