újabban azt vettem észre,hogy ha riveren én hívok és ellenfél megad, majd a mutatásomra muckol, akkor a hhban utána nem látom,hogy mivel callolt. Azonban nem minden esetben van ez. Valaki észre vett hasonló anomáliát?
Gondolom a 7végén szerzett pontokat ma írják jóvá?
Ha egy satellite-ből többet is nyersz, akkor jóváírják a számládon az összeget?(Tudom hogy mindenhol így logikus, de ez bwin...)
újabban azt vettem észre,hogy ha riveren én hívok és ellenfél megad, majd a mutatásomra muckol, akkor a hhban utána nem látom,hogy mivel callolt. Azonban nem minden esetben van ez. Valaki észre vett hasonló anomáliát?
Nekem a pokerhandreplays.com-on van ilyen gondom a bwin-es hand-ekkel. Bekonvertálok egy hand-et. Benne van, hogy az ellenfél mit muck-olt, a replayerben mégsem látszik. Még a flop allin esetén sem mutatja meg. A PS-ről felrakott hand-eknél mindig mutatta az ellenfél lapjait.
utolso 20-30 oldalt végignyálaztam,de holdem managerröl nem találtam benne infot... esetleg el tudná mondani valaki hogy kell bwin-re felvarázsolni?
-angolra van állítva
-hud felismeri az asztalt
a kérdés h hol tudom beállítani hogy hova mentse a handeket
utana gondolom elérési út és user name kell a holdem managernek
elöre is köszi!
utolso 20-30 oldalt végignyálaztam,de holdem managerröl nem találtam benne infot... esetleg el tudná mondani valaki hogy kell bwin-re felvarázsolni?
-angolra van állítva
-hud felismeri az asztalt
a kérdés h hol tudom beállítani hogy hova mentse a handeket
utana gondolom elérési út és user name kell a holdem managernek
elöre is köszi!
Sztem max. 3mat kell visszalapozni h megtaláld ezt az infót.
Nem tudod beállítani, hogy hova mentse a HH-kat, egy bizonyos helyre menti, aminek az elérési útját már vagy 100szor leírták ebben a topicban, és mivel kamuztál büntiből nem írom le mégegyszer:)
vszinu veletlen atugrottam az az oldalt véletlen,de tenyleg elolvastam vagy 20-30-at,nagyon sok kerdes volt vmi 10 dollaros bonusszal kapcs h nem jon tobb kulonbozo szinteken meg sok shopos kerdes volt meg h 18 év alatt regelt vki stb,na de tenyleg nem akarok magyarazkodni,mar megvan és tenyleg itt van 2 oldallal elorebb
köszi!:)
Nem számon kérni akartalak, azért is tettem smiley-t:)