Nem tudok bejelentkezni a kliensbe. A hibaüzenet:
Could not connect to the server. The connection could not be restore. Redirecting to tournament server.
Valakinek tipp, hogy mi a baja?
Majd ha visszakapják a netet kérdezz rá náluk.
Wpt venice freeroll
Nem tudja, valaki, hogy mi van a fenti versennyel ?
Lehet, hogy törölték ?
Játszik valaki DoN-okat itt?
Játszik valaki DoN-okat itt?
Én régebben toltam ($2, $5 szinten).
Van valami kérdések velük kapcsolatban?
Igen, milyen a mezőny?
Igen-igen, milyen a mezőny?
Érdekesen frissülnek a pontok :)
Meg az egyenleg is.
Eddig az egyenleg azonnal befrissült, de pár napja bosszankodtam, hogy 10-20BB-os besült c-betekbő hogy a fenébe sikerült összehoznom 250BB minuszt. Most lépek be, erre ott vár 10$-al több egyenleg.
Egyébként a HH-kat a Resources\Databases\Userxxxx.db fájlba menti bwin-nél a kliens?
Régóta van BWin-accom, és volt egy rakás tranzakcióm mostanáig, bár az utóbbi időben minimális leosztást játszottam csak, némi kis sportfogadással fűszerezve. A problémám a következő, és ebben kérném tapasztaltabb BWin-es kollégák segítségét:
Múlt héten betoltam egy kevés pénzt, játszottam egy-két sessiont, de aztán a hét vége felé meggondoltam magam a termet illetően, és ki akartam kérni a pénzemet. Fizettek már ki sokszor korábban az MB-mre, most viszont a pénteki kikérést követően ma délután visszadobták a pénzemet a BWin-es számlámra. Ami igazán zavar ebben az egészben, hogy se szó se beszéd tették ezt, én meg találgassam, hogy mi bajuk van.
Írtam nekik, de jelezte a rendszer, hogy a sok befutott email miatt csak később fognak velem foglalkozni. Pontos utalást nem találtam a FAQ-ban a problémámat illetően, ködös utalás van arra, hogy befizetés után igénybe kell venni a "széleskörű szolgáltatásaikat", és rögtön nem lehet pénzt kikérni a befizetés után. Most akkor az egy-két session volt kevés nekik, vagy el kell telnie kötelezően valamennyi időnek a beutalás után a kivéthez? (Jó 48 órával a befizetés után akartam kivenni a pénzt.) És ha igen, akkor egyáltalán miért teszi függőbe a rendszer a kifizetést, miért nem dobja vissza instant módon a kikért összeget?
Van valami ötletetek esetleg személyes tapasztalat alapján, hogy mi lehet a pontos ok? Előre is köszi!