Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Krinyó
Válasz attiati kommentjére
2009. ápr. 20. 17:33

Hali.
Most Én kérdeznék valamit.Ha FT-os az MB-m és a Bwin számlám is.
Akkor miért akar levonni 100k huf Deponál az MB-ről 96k-t?
Tahát beirom az MB-s Deponál,hogy 100k és pont annyi van az MB-en nem akarja feltenni ;( Csak 96k-nál ok a trans,de a az MB-ről levon 100-at!
Azt tudom,hogy átváltja Eurora és abban csinálja a transakciót.
Azzal is tisztában vagyok,hogy a Bwin "saját"(nem naponta változó korrekciót használ)
De ha nekem mind a két számlám FT-os,akkor váltsa át a saját korrektálása alapján ami most (230,1ft=1$)(304,8ft=1euro)
És Nem kb 294ft=1euro-ért,mert ennyibe jön ki!
A Visárol tudtam,hogy 2% azt be is nyeltem,de ott pontosan annyi is volt.Viszont a Cashout 0% igy ok!
Csak Nálam az MB azt mondja,hogy a Depo 0% csak ha a 100k-ból 96k lesz az 4% ami egy kicsit sok ;(
Ráadásul Cashout-nál is von le nem is kesevet!
Sokat játszom itt és szerencsére nem is kell sürün Depoznom és ezt eddig nem vettem észre ;(
Tud erre Valaki vmi okosat mondani,vagy ez teljesen normális?

Elöre is Ty

Badzso
Válasz Krinyó kommentjére
2009. ápr. 20. 18:17

Hali.
Most Én kérdeznék valamit.Ha FT-os az MB-m és a Bwin számlám is.
Akkor miért akar levonni 100k huf Deponál az MB-ről 96k-t?
Tahát beirom az MB-s Deponál,hogy 100k és pont annyi van az MB-en nem akarja feltenni ;( Csak 96k-nál ok a trans,de a az MB-ről levon 100-at!
Azt tudom,hogy átváltja Eurora és abban csinálja a transakciót.
Azzal is tisztában vagyok,hogy a Bwin "saját"(nem naponta változó korrekciót használ)
De ha nekem mind a két számlám FT-os,akkor váltsa át a saját korrektálása alapján ami most (230,1ft=1$)(304,8ft=1euro)
És Nem kb 294ft=1euro-ért,mert ennyibe jön ki!
A Visárol tudtam,hogy 2% azt be is nyeltem,de ott pontosan annyi is volt.Viszont a Cashout 0% igy ok!
Csak Nálam az MB azt mondja,hogy a Depo 0% csak ha a 100k-ból 96k lesz az 4% ami egy kicsit sok ;(
Ráadásul Cashout-nál is von le nem is kesevet!
Sokat játszom itt és szerencsére nem is kell sürün Depoznom és ezt eddig nem vettem észre ;(

Elöre is Ty

Tuti a moneybookers váltja át a 1,99% exchange rattel euroba és úgy jön ki ez a különbség.
Amugy az mb az ECB napi árfolyamaival számol ECB: Euro foreign exchange reference rates .

cake
2009. ápr. 20. 18:18

welcome to bwin

Krinyó
Válasz Badzso kommentjére
2009. ápr. 21. 0:33

Tuti a moneybookers váltja át a 1,99% exchange rattel euroba és úgy jön ki ez a különbség.
Amugy az mb az ECB napi árfolyamaival számol ECB: Euro foreign exchange reference rates .

Köszi a választ.
De azért arra kiváncsi lennék,hogy miért ÉPPEN euroban váltja!?Miért nem Dollárban,vagy Svájci Frankban,vagy bárminen....
Mert annak az árrése éppen jó az MB-nek,vagy a Bwin-ek?
Ettől fügetlenül ha teszem azt 1millát depozok akkor a 4% 40.000.-Ft
Ha az "paraszt"vakitás,hogy......100k-hufnak "CSAK" 4000.- a /fee,MB rattel/
ami így ránézésre "nem sok"(pedig nagyon nagyon AZ)
Viszont ha Vki deep-en tolja 1mill deponál 180$ minusz már rohadtul az!!!
Föleg úgyhogy az Ongamen $-ban játszik!És úgy még a hülye is észreveszi,hogy.....baxdki háát egy csomó $-al kevesebb van poker lobbyban ;(
Na közben visszakerestem,hogy utoljára 08.12.21-én volt egy depom 10.000.- és az MB-n minusz 10152.- lett levonva.Ez még "elmegy"mert 1,52%
Ezek szerint a % mindig változik......?
És nem mindegy mikor jön egy bukószéria ami miatt Depoznod kell?
Még ezen is lehet Sokat veszteni?
Esküszöm kész vagyok!!!Nem kifejezetten a min "fee" 6ezer miatt 150k deponál,mert több is veszett már mohácsnál,csak az elv!!!!
Nem tudom de itt valami nagyon nem stimmel....?!
Ha esetleg tényleg így van.....akkor ba....ák meg magukat!!!!!
Mert ez több mint Vicc!!!!!!

Chryss85
2009. ápr. 21. 7:41

Köszi a választ.
De azért arra kiváncsi lennék,hogy miért ÉPPEN euroban váltja!?Miért nem Dollárban,vagy Svájci Frankban,vagy bárminen....

...

Ha esetleg tényleg így van.....akkor ba....ák meg magukat!!!!!
Mert ez több mint Vicc!!!!!!

Gondolom azért, mert a bwinnek nincs HUF-os MB-je.

Egyébként a bwin sem a legkorrektebb.. Szokj hozzá. Elég sok dolog parasztvakítás a honlapjukon.

Egy példa: Interwettenen, ha EUR-s MB-ről EUR-os interwetten számlára fizetsz be, levonnak 2%-ot, mint fee az MB miatt! Amikor ezt megtudtam (írja depó előtt), OMFG LOL.

A fogadóirodák (+ a hozzájuk tartozó pókertermek) eléggé szemetek tudnak lenni...

Krinyó
Válasz Chryss85 kommentjére
2009. ápr. 21. 11:29

Egy példa: Interwettenen, ha EUR-s MB-ről EUR-os interwetten számlára fizetsz be, levonnak 2%-ot, mint fee az MB miatt! Amikor ezt megtudtam (írja depó előtt), OMFG LOL.

A fogadóirodák (+ a hozzájuk tartozó pókertermek) eléggé szemetek tudnak lenni...

Ez sem rossz ;( Igen abban lehet vmi,hogy a ezek a termek inkább a fogadásra vannak kihegyezve,mert Én sok Ongames site-ot végigtoltam,de ilyen még nem nagyon fordult elő.Ezek szerint nincs "menekvés" ;(
Azért felhívom a magyar suppját a Bwin-ek,hátha....felveszik a telefont :)

Köszi a reagálásokat Mindekinek!

Chryss85
2009. ápr. 21. 11:40

Igen, fogadásra! Jól ki vannak hegyezve.

Azt is hallottam, hogy ha annyit nyersz náluk, amit ők sokallnak, lekorlátoznak mint állat, és mehetsz a francba :(

ZoDo
Válasz Blatand kommentjére
2009. ápr. 21. 19:17

Nem tudok bejelentkezni a kliensbe. A hibaüzenet:
Could not connect to the server. The connection could not be restore. Redirecting to tournament server.

Valakinek tipp, hogy mi a baja?

technoinside
Válasz ZoDo kommentjére
2009. ápr. 21. 19:35

Nem tudok bejelentkezni a kliensbe. A hibaüzenet:
Could not connect to the server. The connection could not be restore. Redirecting to tournament server.

Valakinek tipp, hogy mi a baja?

nem játszok itt de szoktam hallani h a szerver elég lassú,
lehet épp túlterhelt pöppet

ZoDo
Válasz technoinside kommentjére
2009. ápr. 21. 19:46

nem játszok itt de szoktam hallani h a szerver elég lassú,
lehet épp túlterhelt pöppet

Már napközben is próbáltam, meg most is többször, szóval nem valószinű hogy ez lenne a probléma

Élő ügyfélszolgálat