Hali.
Most Én kérdeznék valamit.Ha FT-os az MB-m és a Bwin számlám is.
Akkor miért akar levonni 100k huf Deponál az MB-ről 96k-t?
Tahát beirom az MB-s Deponál,hogy 100k és pont annyi van az MB-en nem akarja feltenni ;( Csak 96k-nál ok a trans,de a az MB-ről levon 100-at!
Azt tudom,hogy átváltja Eurora és abban csinálja a transakciót.
Azzal is tisztában vagyok,hogy a Bwin "saját"(nem naponta változó korrekciót használ)
De ha nekem mind a két számlám FT-os,akkor váltsa át a saját korrektálása alapján ami most (230,1ft=1$)(304,8ft=1euro)
És Nem kb 294ft=1euro-ért,mert ennyibe jön ki!
A Visárol tudtam,hogy 2% azt be is nyeltem,de ott pontosan annyi is volt.Viszont a Cashout 0% igy ok!
Csak Nálam az MB azt mondja,hogy a Depo 0% csak ha a 100k-ból 96k lesz az 4% ami egy kicsit sok ;(
Ráadásul Cashout-nál is von le nem is kesevet!
Sokat játszom itt és szerencsére nem is kell sürün Depoznom és ezt eddig nem vettem észre ;(
Tud erre Valaki vmi okosat mondani,vagy ez teljesen normális?
Elöre is Ty
Hali.
Most Én kérdeznék valamit.Ha FT-os az MB-m és a Bwin számlám is.
Akkor miért akar levonni 100k huf Deponál az MB-ről 96k-t?
Tahát beirom az MB-s Deponál,hogy 100k és pont annyi van az MB-en nem akarja feltenni ;( Csak 96k-nál ok a trans,de a az MB-ről levon 100-at!
Azt tudom,hogy átváltja Eurora és abban csinálja a transakciót.
Azzal is tisztában vagyok,hogy a Bwin "saját"(nem naponta változó korrekciót használ)
De ha nekem mind a két számlám FT-os,akkor váltsa át a saját korrektálása alapján ami most (230,1ft=1$)(304,8ft=1euro)
És Nem kb 294ft=1euro-ért,mert ennyibe jön ki!
A Visárol tudtam,hogy 2% azt be is nyeltem,de ott pontosan annyi is volt.Viszont a Cashout 0% igy ok!
Csak Nálam az MB azt mondja,hogy a Depo 0% csak ha a 100k-ból 96k lesz az 4% ami egy kicsit sok ;(
Ráadásul Cashout-nál is von le nem is kesevet!
Sokat játszom itt és szerencsére nem is kell sürün Depoznom és ezt eddig nem vettem észre ;(
Elöre is Ty
Tuti a moneybookers váltja át a 1,99% exchange rattel euroba és úgy jön ki ez a különbség.
Amugy az mb az ECB napi árfolyamaival számol ECB: Euro foreign exchange reference rates .
Köszi a választ.
De azért arra kiváncsi lennék,hogy miért ÉPPEN euroban váltja!?Miért nem Dollárban,vagy Svájci Frankban,vagy bárminen....
...
Ha esetleg tényleg így van.....akkor ba....ák meg magukat!!!!!
Mert ez több mint Vicc!!!!!!
Egy példa: Interwettenen, ha EUR-s MB-ről EUR-os interwetten számlára fizetsz be, levonnak 2%-ot, mint fee az MB miatt! Amikor ezt megtudtam (írja depó előtt), OMFG LOL.
A fogadóirodák (+ a hozzájuk tartozó pókertermek) eléggé szemetek tudnak lenni...
Igen, fogadásra! Jól ki vannak hegyezve.
Azt is hallottam, hogy ha annyit nyersz náluk, amit ők sokallnak, lekorlátoznak mint állat, és mehetsz a francba :(
Nem tudok bejelentkezni a kliensbe. A hibaüzenet:
Could not connect to the server. The connection could not be restore. Redirecting to tournament server.
Valakinek tipp, hogy mi a baja?
Nem tudok bejelentkezni a kliensbe. A hibaüzenet:
Could not connect to the server. The connection could not be restore. Redirecting to tournament server.
Valakinek tipp, hogy mi a baja?
nem játszok itt de szoktam hallani h a szerver elég lassú,
lehet épp túlterhelt pöppet