High_TT
Válasz High_TT kommentjére
2008. okt. 31. 21:32

Halloween

Amiért meg idejöttem elfelejtettem.
Kaptam ezt a Halloween levelet hogy kapok 50$
Így szólt:
"Biztosítsa be most a hátborzongató 50 grátisz dollárt. Befizetés nélkül!"
Belépek beírom a kódot és odavisz a befizetés oldalra najó lehet elnyomtam mégegyszer ugyanez.Akkor hogy is van ez?
Vagy úgy érti hogy aki már befizetett annak nem kell újra befizetni?:/

Gatyamadzag
2008. okt. 31. 22:59

befizetés nélkül? Szép lenne :) Mindenesetre sajnos egy ideig itt ragadtam bwinen. A jó benne, hogy tényleg HATALMAS fishek vannak itt. Szinte mindig végig jönnek velünk a riverig. Szóval elég egy A-pár és limites mikroasztalon is szinte garantált legalább fél dolcsi :D Nagyon durva. Viszont épp ezért szép kis badbeateket lehet kapni. Egyszer QT-em volt. Flop: QQ5 oks, bet, mindenki megad... Turn: Q bet, mindenki megad.. MIVAN? :D Na nem baj :) Ami még zavaró, hogy látod mennyi pénzt tettél be aztán, hogy mennyit vettél ki. Miért nem lehet egyszerűen a végeredményt + ennyi vagy - ennyi -t kiírni? Azátn meg lehet számolgatni, hogy mennyit "hozták".

DMANX
Válasz Gatyamadzag kommentjére
2008. nov. 7. 12:12

https://poker.bwin.com/hu/promotion.aspx?aid=24875

Erről tudunk valamit?

Fórumos csapatverseny...

zoltanh
Válasz DMANX kommentjére
2008. nov. 7. 12:34

Én ebbe benne lennék. :) Szedjünk össze egy csapatot!!

Admin
Válasz zoltanh kommentjére
2008. nov. 7. 13:50

Ezen a versenyen való indulás átgondolás alatt van, amint lehet tudni részleteket, mindenkit értesítünk.

real4ever10
Válasz Admin kommentjére
2008. nov. 10. 18:02

Sziasztok!

Van számlám a bwin-en, de még azelőtt regisztráltam hogy megjelent a pókerakadémia főoldalán. Jól hangzik ez a max.500$ bónusz és az ingyen PT3, az lenne a kérdésem ha beírom pl. a stan500 bónuszkódot a "bónusz beváltása" mezőbe akkor én is jogosult leszek rá?

Válaszotokat előre is köszönöm!

ervino
Válasz real4ever10 kommentjére
2008. nov. 11. 12:04

Sziasztok!

Van számlám a bwin-en, de még azelőtt regisztráltam hogy megjelent a pókerakadémia főoldalán. Jól hangzik ez a max.500$ bónusz és az ingyen PT3, az lenne a kérdésem ha beírom pl. a stan500 bónuszkódot a "bónusz beváltása" mezőbe akkor én is jogosult leszek rá?

Válaszotokat előre is köszönöm!

Megelőztél, pont ezt akartam én is kérdezni! :)

Admin
Válasz real4ever10 kommentjére
2008. nov. 12. 1:20

Sajnos nem, csak akkor van lehetőségünk az ingyen PT3 vagy HM biztosítására, ha a regisztráció az Akadémiás linken keresztül történt.

csabadeak
Válasz Blatand kommentjére
2008. nov. 13. 13:56

Mit szóltok a hogy most Hm vagy pt 3 -at lehet szerezni?
Ezzel felkeltette az érdeklődésemet az oldal?
És az 500$-os bónusz is.
Eddig nem ennyi volt nem?
Ki lehet szedni könnyen?

csabadeak
2008. nov. 13. 15:16

Tehát a linken keresztül ha regisztrálok, a Hm és az 500$ bónusz is megy?
A letöltés az bárhonnan mehet?

Élő ügyfélszolgálat