dawedawe
Válasz hosocske kommentjére
2008. nov. 24. 19:31

hello,

az akademias kodot befizetesnel kell emg adni vagy regnel?

mert nekem van egy itteni regem emg regrol... de en is szeretnem a holdem managert megszerezni....

kanrich_
Válasz dawedawe kommentjére
2008. nov. 25. 0:21

A bwin esetén nincs akadémiás kód, mindössze annyi a teendő, hogy a PókerAkadémia oldalán található linkről regisztrálj.

dawedawe
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. nov. 25. 6:09

köszi a valaszt

balu75
2008. nov. 27. 0:18

Helo

Az lenne a kérdésem, hogy mukodik a HM a bwin-en?
Ha jol tudom az ipoker halozathoz tartozik, akkor kellene, de sehogy se
tudom beimportalni a handeket. Tud valaki segiteni?
Koszi.

MScarn
Válasz balu75 kommentjére
2008. nov. 27. 0:28

Helo

Az lenne a kérdésem, hogy mukodik a HM a bwin-en?
Ha jol tudom az ipoker halozathoz tartozik, akkor kellene, de sehogy se
tudom beimportalni a handeket. Tud valaki segiteni?
Koszi.

Ongame, nem ipoker.
Ha nem a legújabb bétát töltötted le, akkor ongame extractor (vagy ongame hand grabber) kell az importhoz.

balu75
Válasz balu75 kommentjére
2008. nov. 27. 0:29

nem ipoker hanem ongame...

csabadeak
2008. nov. 27. 1:11

Hát végül nem ezt az oldalt választottam, hanem az everestet.

norb
Válasz csabadeak kommentjére
2008. nov. 27. 22:30

A PT3/HM linkről reggeltem, majd pár napot játszottam, mert nem todtam, hogy nem kapom automatikusan a bónuszt. Majd ma beírtam a 100$-os bónusz kódját, de nam 8X-os, hanem 10X-es, 1000 pont kell érte.

hosocske
Válasz norb kommentjére
2008. dec. 6. 16:36

hello

az lenne a kérdésem hogy az 500dolcsis bónuszra mentem, és azt ugye teljesen külön kapom meg ha megszereztem a 4000pontot és ugye azt nem folyamatosan irják jóvá (ugy hogy csak a végén tudnám kivenni a pénzt) hanem csak a végén kapom meg és akkor azt csinálok vele amit akarok:)

Admin
Válasz hosocske kommentjére
2008. dec. 6. 17:19

az lenne a kérdésem hogy az 500dolcsis bónuszra mentem, és azt ugye teljesen külön kapom meg ha megszereztem a 4000pontot és ugye azt nem folyamatosan irják jóvá (ugy hogy csak a végén tudnám kivenni a pénzt) hanem csak a végén kapom meg és akkor azt csinálok vele amit akarok:)

Így van, egy összegben írják jóvá, ha teljesítetted a feltételeit. Azt követően azt csinálsz az összes számládon lévő pénzzel, amit csak akarsz, egyből ki is utalhatod akár.

Élő ügyfélszolgálat