Krinyó
Válasz tomy123 kommentjére
2009. aug. 15. 14:29

10+1$-os versenyen hány pokerpontot adnak?

Minden $/fee=5pp

CantusPutnok
Válasz Krinyó kommentjére
2009. aug. 22. 13:13

Lehet, hogy én vagyok a láma, de nem találom, hogy sportfogadásos számlámról hogy tudok átutalni a pókeres számlámra pénzt. Lehetséges ez bwinen? Ha igen, leírná nekem valaki, hogy miként? Van ugyanis pénzem fenn sportfogadásra, de pókerezni szeretnék inkább belőle.

Válaszotokat előre is köszönöm.

Badzso
Válasz CantusPutnok kommentjére
2009. aug. 22. 15:25

Lehet, hogy én vagyok a láma, de nem találom, hogy sportfogadásos számlámról hogy tudok átutalni a pókeres számlámra pénzt. Lehetséges ez bwinen? Ha igen, leírná nekem valaki, hogy miként? Van ugyanis pénzem fenn sportfogadásra, de pókerezni szeretnék inkább belőle.

Válaszotokat előre is köszönöm.

Ha jól tudom ahogy belépsz a pókerkliensbe ott látod az összes pénzed ha kilépsz akkor visszakerül.

CantusPutnok
Válasz Badzso kommentjére
2009. aug. 22. 15:53

Ha jól tudom ahogy belépsz a pókerkliensbe ott látod az összes pénzed ha kilépsz akkor visszakerül.

És lőn. Nem hittem volna, hogy ez ilyen egyszerűen megy. Betssonon pl. át kell utalni az egyik számláról a másikra, de itt meg simán megy.

Thx!

laca8787
Válasz CantusPutnok kommentjére
2009. aug. 23. 12:22

Aki itt játszik és trackert használ nem tud valami ingyense hand grabber szerűséget mert a poker tracker egy csomó hand-et nem olvas be így elég hiányosan elemzi a dolgokat félreimformál stb.

attiati
Válasz laca8787 kommentjére
2009. aug. 23. 12:30

csak most vettem észre, vagy ez nemrégóta van így?

HM (és PT3) nem mutatja a vesztes handjét utólag!? (riveren kerültünk allin)
De ha kliens historyjában megnéztem volna, akkor látnám.

Ezt most nem értem.

attiati
Válasz laca8787 kommentjére
2009. aug. 23. 12:48

Aki itt játszik és trackert használ nem tud valami ingyense hand grabber szerűséget mert a poker tracker egy csomó hand-et nem olvas be így elég hiányosan elemzi a dolgokat félreimformál stb.

Igazából HM valamivel több handet kihagy, mint PT. (csak látom, hogy HM topikban érdeklődtél)

Handgrabbernek menni kéne játék közben? Vagy hogy működik. Ingyenes létezik egyáltalán?

montii
Válasz Blatand kommentjére
2009. aug. 29. 13:30

Az lenne a kérdésem, hogy tudja valaki, hogy Bwin en mekkora számlaösszegtől lehet nézni online élőben meccseket? Mert kecskeméti vagyok és nincs sport1 itt és este szeretném megnézni a Real - Depor meccset jobb minőségben. Mivel befizetni 2500 ft tól lehet, de lehet, hogy elég a meccsnézéshez 1 forint is? Mivel átváltottam a számlámon a pénz euróba (kp) így most nem tudok beutalni én hülye, partyról kiutalni meg 3-4 nap. Viszont, ha van itt player transfer és valakinek van party pokeres számlája, akkor az lenne a kérdésem, hogy nem lenne valaki hajlandó transzferelni pár forintot? ( annyit amennyi kell a meccsnézéshez? )

attiati
Válasz montii kommentjére
2009. aug. 29. 13:59

Az lenne a kérdésem, hogy tudja valaki, hogy Bwin en mekkora számlaösszegtől lehet nézni online élőben meccseket? Mert kecskeméti vagyok és nincs sport1 itt és este szeretném megnézni a Real - Depor meccset jobb minőségben. Mivel befizetni 2500 ft tól lehet, de lehet, hogy elég a meccsnézéshez 1 forint is? Mivel átváltottam a számlámon a pénz euróba (kp) így most nem tudok beutalni én hülye, partyról kiutalni meg 3-4 nap. Viszont, ha van itt player transfer és valakinek van party pokeres számlája, akkor az lenne a kérdésem, hogy nem lenne valaki hajlandó transzferelni pár forintot? ( annyit amennyi kell a meccsnézéshez? )

ha nem magyar nyelven kell a kommentár, márpedig sztem 100%, h bwinen se magyar :), akkor torrentre fel... és meg tudod nézni sztem másnap

montii
Válasz attiati kommentjére
2009. aug. 29. 14:18

Jó de én élőben akarom.

Élő ügyfélszolgálat