Az lenne a kérdésem, hogy tudja valaki, hogy Bwin en mekkora számlaösszegtől lehet nézni online élőben meccseket? Mert kecskeméti vagyok és nincs sport1 itt és este szeretném megnézni a Real - Depor meccset jobb minőségben. Mivel befizetni 2500 ft tól lehet, de lehet, hogy elég a meccsnézéshez 1 forint is? Mivel átváltottam a számlámon a pénz euróba (kp) így most nem tudok beutalni én hülye, partyról kiutalni meg 3-4 nap. Viszont, ha van itt player transfer és valakinek van party pokeres számlája, akkor az lenne a kérdésem, hogy nem lenne valaki hajlandó transzferelni pár forintot? ( annyit amennyi kell a meccsnézéshez? )
Az én kérdésem az lenne, hogy a BWin first depo-i mind egy összegben kerülnek kifizetésre, ahogy látom, viszont ami még érdekes lehet, hogy ezek fix összegűek? Magyarán a befizetés nagyságától függetlenül 250 dolcsis a "250 dolcsis" mondjuk, azaz nem "százalékosak" ezek a bónuszok, mint a legtöbb helyen?
$20000 Garantált
Játszott valaki a 09.03-i 20:00-i $20000 garantált versenyen itt. Egyszer csak kilépett a program és amikor visszaléptem akkor meg már nem volt sehol a verseny. Ilyenkor mi van? Hogy lehet ilyet megengedni? Hogy lehet ekkora szar ez az egész? Pénzemet legalább visszakapom? Vagymiazisten lesz? Húú defőbaszott a dolog....
csabu
Másnak se jön be a honlapon a My Poker oldal?
Másnak se jön be a honlapon a My Poker oldal?
Játszott valaki a 09.03-i 20:00-i $20000 garantált versenyen itt. Egyszer csak kilépett a program és amikor visszaléptem akkor meg már nem volt sehol a verseny. Ilyenkor mi van? Hogy lehet ilyet megengedni? Hogy lehet ekkora szar ez az egész? Pénzemet legalább visszakapom? Vagymiazisten lesz? Húú defőbaszott a dolog....
csabu
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy én a bwin-en banki átutalással kérem ki a pénzem mert a moneybookersem forintos és túl sokat vesztek az árfolyamátváltással és többször kérek ki havonta pénzt. Ezt a bwin hogy érti: Minden hónapban az első kifizetés, valamint minden egyes 1000 euró feletti kifizetés ingyenes. Nekem eddig nem vontak le pénzt a második stb. kiutalás után vagy azt a hónap végén fogják?(nem éri el az ezer eurót a darabonkénti kiutalás összege).
Bónuszt akarok beírni, és azt írja ki, hogy " A bónusz kód továbbításakor hiba történt." Netről nézett kódokkal próbálkozok, de úgy tudom, hogy itt nem kell azzal foglalkozni, hogy honnan töltötted le a játékot, vagy hol regisztráltál, nem? Valaki tudja hogy mi lehet a gond?
Többel is próbálkoztam, de mindenre ezt írta.
Esetleg összefüggésben lehet, hogy ez előző bónuszomat amit beírtam(pár hónapja), azt töröltem kijátszás helyett?
Bónuszt akarok beírni, és azt írja ki, hogy " A bónusz kód továbbításakor hiba történt." Netről nézett kódokkal próbálkozok, de úgy tudom, hogy itt nem kell azzal foglalkozni, hogy honnan töltötted le a játékot, vagy hol regisztráltál, nem? Valaki tudja hogy mi lehet a gond?
Többel is próbálkoztam, de mindenre ezt írta.
Esetleg összefüggésben lehet, hogy ez előző bónuszomat amit beírtam(pár hónapja), azt töröltem kijátszás helyett?
Nem. Sztem egyszerűen csak lejárt bónuszt próbálsz használni.