Tanácsot szeretnék kérni a Bwinen NL10/NL20-on játszó nyerő cashgame játékosoktól. A problémám az, hogy képtelen vagyok nyerni a +30 VPIP-s hobby játékosoktól (fishektől). Úgy érzem, hogy az évek során megszerzett és egyébként máshol nyereséges tudásom itt semmit sem ér. A problémáim részletezve a következők:
1. A vaklopás nem működik ellenük, mivel semmit sem dobnak.
2. A preflop reraise szintén nem működik, mert erre sem dobnak semmit. Nagyon dühítő, amikor 47o-val megadja az AA, KK 3betet és a flopon, de legkésőbb a turnon lejön neki a két pár.
3. Ha UTG-ből emelek, mögöttem 3-4-en megadják és így az overpárom a flopon már mit sem ér.
4. Ha a 3-4 limpelőre ráemelek, mindegyik megadja és flopon már megint messze hátul vagyok.
5. A flop utáni emeléseimet a semmivel megadják és legkésőbb a riveren lejavulnak. Hiába tolok be jobb lapokkal mindent a flopon, azt is megadja a 2 outjára. Ha egy overpárral vagy settel én emelek, akkor flush húzóval allin mennek és persze lemákolnak.
6. Az allin EV grafikonom messze az elvárt alatt van és folyamatosan nyílik szét negatív irányba.
7. Elképesztően blöffölnek a nagy semmire egészen a riverig. Mivel tudom,hogy bármi lehet nála, ezért számomra nagyon nehéz jól dönteni ezekben az esetekben.
Szóval most ott tartok, hogy ha befeszülök és gyakran dobok, akkor lassan viszik a pénzemet, ha pedig lazulok és emelgetek nagyokat, akkor meg gyorsan vesztek. Vajon mi a helyes stratégia ezen halak ellen? Várom a nálam okosabb és nyereségesebb játékosok válaszát.
Mindezek miatt hatalmas a variancia is, miért nem próbálsz egy másik termet ?!
Ebben nem lennék biztos. Minél gyengébb ellenfelek ellen játszol annál nagyobb lesz a winrate-d, minél nagyobb a winrate-d annál kisebb a variancia.
Köszönöm a gyors válaszokat. Csak a Pokersavvy pontok miatt kezdtem el a termet. Valóban nehezen tudok hozzászokni a bwines játékstílushoz, mivel előtte évekig az iPokeren és a Full Tilten játszottam sokat. Személy szerint nagyon bosszant amikor mindenféle hányadék lappal lemákolnak. Tudom, hogy a hosszútáv számít csak addig le ne nullázzanak. :)
Bwinen mennyi ideig szokott tartani az adatok ellenőrzése ?
A kapott felszólítás után egyből küldtem amit kértek, viszont több mint két napja semmi válasz, számlám zárolva, bónuszom meg ketyeg.
hello!
500-as bónusz pörög, közben ha kiutalok, akkor elveszik a bónusz? előre is köszi!
hello!
500-as bónusz pörög, közben ha kiutalok, akkor elveszik a bónusz? előre is köszi!
Ugye bwinen nincs timebank? Az hogy lehet, láttam olyat hogy valaki akinek elfogy az ideje ismét kap X másodpercet, olyan mintha elölről indulna az óra! CSak 1000 hand óta játszom itt nagyon hosszú kihagyás után! Ha meg van timebank akkor hol találom??? :) Előre is köszönöm!
Ugye bwinen nincs timebank? Az hogy lehet, láttam olyat hogy valaki akinek elfogy az ideje ismét kap X másodpercet, olyan mintha elölről indulna az óra! CSak 1000 hand óta játszom itt nagyon hosszú kihagyás után! Ha meg van timebank akkor hol találom??? :) Előre is köszönöm!
szerintem az volt hogy elment a net és visszacsatlakozott - ezt szebben is meg lehetne fogalmazni, de most ilyen lett :) -