TheStig
Válasz Kaszis kommentjére
2011. okt. 20. 9:24

Köszönöm a sok választ. A Bwinen továbbra is csak kínlódok. Tegnap 5 beülőt buktam 1500 hand alatt NL20-on. A képlet most is ugyanaz volt, mint eddig: az emelt potjaimat a turn-ön, de legkésőbb a riveren túlhúzták. A flopolt szettjeimet mind lejavulták 2-8 húzóval. A flopolt flush-ömet magasabb flush-sel verték, mert a turnre lejött még egy szín. Én viszont a flushhúzómat eldobom a turn-ön nagy emelésre, mert nem játszom a banki esély ellen. A Full Tilten NL25-ön és az iPokeren NL20-on képes voltam 10 nyerő napot produkálni zsinórban, itt meg még kétszer egymás után se tudok nyerni.

lehet van ott némi tilt is... nem ártana megnézni, hogy lehetett volna-e spórolni a bukóból! nem kommitálod-e magad feleslegesen kétes szituációkban, stb...

Kaszis
Válasz TheStig kommentjére
2011. okt. 20. 9:36

Természetesen hibáztam is. Kielemeztem már a tegnapi napot, olyan -2-2,5 beülővel megúsztam volna, ha jobban játszom. Pluszban viszont egy másodpercig sem voltam.

kohagyma
Válasz chivasr911 kommentjére
2011. okt. 20. 13:46

igen, lehetőleg olyan termet keress, ahol csak regulárok vannak, akik lehetőleg jól játszanak, és agresszívek is, így sokkal ritkábban kerülsz el mutatásig, és nem mákol le a sok idióta!

:-)
Tetszik az ötlet, de ez már a ló túlsó oldala lenne. Csupán azt írtam, hogy kevesebb idióta, nem azt, hogy egy se!!!
Puszta kíváncsiságból megnéztem, hogy AA-nak négy ellenfél ellen 54%-a van! Öt ellen 44%. És ha az asztalnál ül 6 idióta, akkor simán buktad a beülődet! Ha viszont csak 2-3 ül, akkor szépen meg lehet őket kopasztani! Értelemszerűen, ha 0-a, akkor nagy az esélye, hogy kevesebb pénzzel állsz fel, mint amennyivel leültél!
Tehát olyan teremre gondoltam, ahol azért akadnak értelmesek is, mert nélkülük ez szimpla szerencsejáték! Szerintem.

Amúgy azért "kifizetődő" az idióták számára így a játék, mert annyian vannak, hogy néha rájuk kerül nyerésben a sor, nekik kedvez a szerencse. Más termekben meg azért vannak annyira elveszve, mert ott aki beszáll a játékba általában nem 72o-val teszi, így a szerencse lényegesen ritkábban segíti.

Legalábbis így látom én, de lehet, hogy tévedek. A lényeg, hülyéből is megárt a sok!

kisrapi
Válasz kohagyma kommentjére
2011. okt. 20. 13:59

Tetszik az ötlet, de ez már a ló túlsó oldala lenne. Csupán azt írtam, hogy kevesebb idióta, nem azt, hogy egy se!!!
Puszta kíváncsiságból megnéztem, hogy AA-nak négy ellenfél ellen 54%-a van! Öt ellen 44%. És ha az asztalnál ül 6 idióta, akkor simán buktad a beülődet! Ha viszont csak 2-3 ül, akkor szépen meg lehet őket kopasztani! Értelemszerűen, ha 0-a, akkor nagy az esélye, hogy kevesebb pénzzel állsz fel, mint amennyivel leültél!
Tehát olyan teremre gondoltam, ahol azért akadnak értelmesek is, mert nélkülük ez szimpla szerencsejáték! Szerintem.

Amúgy azért "kifizetődő" az idióták számára így a játék, mert annyian vannak, hogy néha rájuk kerül nyerésben a sor, nekik kedvez a szerencse. Más termekben meg azért vannak annyira elveszve, mert ott aki beszáll a játékba általában nem 72o-val teszi, így a szerencse lényegesen ritkábban segíti.

Legalábbis így látom én, de lehet, hogy tévedek. A lényeg, hülyéből is megárt a sok!

Próbáltad már, hogy nem 3-4 BB-t emelsz a monsterjeiddel, ha 6an callolnak le?
Emelj akkorát, hogy csak 1-2 ellenfél maradjon, ha ehhez 8-15-öt kell emelni akkor akkorát.

xxxCristianoxxx
Válasz kisrapi kommentjére
2011. okt. 20. 14:18

vagy openpusholni az Ász párt ,tegnap is volt egy arc aki K7s lecallozta :D

andree
Válasz kohagyma kommentjére
2011. okt. 20. 14:30

Ha lenne egy olyan világ, ahol 6way be tudom pakolni 44%-al, akkor én ott élnék és kaviárt zabálnék. Fasznakatájföld.

Kaszis
Válasz andree kommentjére
2011. okt. 20. 16:38

Kész, feladom. 12 beülőt buktam 10000 hand alatt NL20-on. Egyetlen olyan nap nem volt, amikor pluszban indultam volna. A nyerő napokon is 3-4 órát kellett játszanom, hogy -2-3 BI-ből visszahozzam pluszba. Szinte mindig lejavultak minden nap és ez nem vicc. Olvastam valamelyik fórumban a "fish segítő algoritmus"-ról, most már kezdem azt hinni, hogy tényleg van. Mai gyöngyszemek: preflop allin AA v. J7o -1 BI, preflop allin KK v. 34s -1BI. Egyszerűen nem értem, hogy mi késztet valakit arra, hogy J7o-val allin menjen 20$-ral. A másik a flop utáni játék. A flopon lejön nekem az over pár és hívok rá. A hal meg a kis párjával (pl. 77) callol, mikor 3 overcard kinn van az asztalon és persze lejön neki valami, amivel megver. Nem, nem és nem értem miért nyerik el az emberek a pénzemet ilyen játékkal. Sem a Full Tilten, sem az iPokeren nem tapasztaltam ilyesmit. Egyszerűen azt érzem, mintha folyamatosan szívnák el a pénzemet semmi esélyt nem adva nekem. Az évek alatt már több downswinget túléltem, de itt nem látom értelmét játszani. A hosszú idő alatt kínkeservesen megszerzett tudásomnak itt semmi hasznát nem vettem.

cursor 10
2011. okt. 20. 17:11

. Olvastam valamelyik fórumban a "fish segítő algoritmus"-ról, most már kezdem azt hinni, hogy tényleg van.

:D:D

Hát nem tudom én Ipokeren meg attól kaptam hülyét,hogy már a 10.AA-om kapott walk-ot. Mondjuk én nem is értem ha ott nyerő voltál,miért váltottál.

kisrapi
2011. okt. 20. 17:22

Kész, feladom. 12 beülőt buktam 10000 hand alatt NL20-on. Egyetlen olyan nap nem volt, amikor pluszban indultam volna. A nyerő napokon is 3-4 órát kellett játszanom, hogy -2-3 BI-ből visszahozzam pluszba. Szinte mindig lejavultak minden nap és ez nem vicc. Olvastam valamelyik fórumban a "fish segítő algoritmus"-ról, most már kezdem azt hinni, hogy tényleg van. Mai gyöngyszemek: preflop allin AA v. J7o -1 BI, preflop allin KK v. 34s -1BI. Egyszerűen nem értem, hogy mi késztet valakit arra, hogy J7o-val allin menjen 20$-ral. A másik a flop utáni játék. A flopon lejön nekem az over pár és hívok rá. A hal meg a kis párjával (pl. 77) callol, mikor 3 overcard kinn van az asztalon és persze lejön neki valami, amivel megver. Nem, nem és nem értem miért nyerik el az emberek a pénzemet ilyen játékkal. Sem a Full Tilten, sem az iPokeren nem tapasztaltam ilyesmit. Egyszerűen azt érzem, mintha folyamatosan szívnák el a pénzemet semmi esélyt nem adva nekem. Az évek alatt már több downswinget túléltem, de itt nem látom értelmét játszani. A hosszú idő alatt kínkeservesen megszerzett tudásomnak itt semmi hasznát nem vettem.

gondolj bele mennyit nyersz majd ha nem csapja nekik az rng.

qwertibie
2011. okt. 20. 17:24

10 hand alatt -12bi szinte semmi, ennél jóval nagyobbak is benne vannak

Élő ügyfélszolgálat