Valaki tudja, mi ez a +30s felirat, amit a nevem mellett látok némely asztalon?
+30 másodperc? És miért nem az összes asztalon látom?
Nekem is van! De nekem minden asztalon ez timebank, ez most már mindenkinek van? Régebben valami olyasmit olvastam hogy akinek semmilyen bónusza nincs annak van timebank!
Sziasztok! ha cash gamet játszok bwinen, előfordul néha, hogy nem ugrálnak fel az asztalok. másnál is voltak/vannak hasonló problémák? nem tudjátok véletlen mi lehet az oka ennek?:) köszi szépen !
Írtam nekik, és azt a választ kaptam, ....
Haló!
Ma nem tudtam belépni a bwin accountomra, és erős a gyanúm, hogy feltörték az accountot, mi tudok ilyenkor tenni?
Haló!
Ma nem tudtam belépni a bwin accountomra, és erős a gyanúm, hogy feltörték az accountot, mi tudok ilyenkor tenni?
Mi a fenét csináljak, főoldalon betudok lépni user/kód.
Letöltöttem a póker klienst itt meg egyszerűen nem tudok, azt írja invalid username/password, a póker kód az más mint amivel a főoldalon betudok lépni ? Vagy mi a franc? 100%, hogy nem mást írok, mit tegyek?
Letöltöttem a póker klienst itt meg egyszerűen nem tudok, azt írja invalid username/password, a póker kód az más mint amivel a főoldalon betudok lépni ? Vagy mi a franc? 100%, hogy nem mást írok, mit tegyek?
Vágom, hogy más. Természetesen azt írom be a kliensbe és ugyanazt a kódot mint amit a főoldalon és így nem megy a történet.
Ennyire ne nézzetek szőkének :)