gyrv84
Válasz alverde kommentjére
2011. nov. 11. 10:54

Valaki tudja, mi ez a +30s felirat, amit a nevem mellett látok némely asztalon?
+30 másodperc? És miért nem az összes asztalon látom?

Nekem is van! De nekem minden asztalon ez timebank, ez most már mindenkinek van? Régebben valami olyasmit olvastam hogy akinek semmilyen bónusza nincs annak van timebank!

alverde
Válasz gyrv84 kommentjére
2011. nov. 11. 11:02

Nekem is van! De nekem minden asztalon ez timebank, ez most már mindenkinek van? Régebben valami olyasmit olvastam hogy akinek semmilyen bónusza nincs annak van timebank!

Fogalmam sincs, mi lehet ez. Mert nálam az asztalok kb 50%-nál látható, a többin nincs. És ez egyik napról a másikra jött elő. Tegnap előtt még semmi, tegnap pedig már láttam. :/ Végül is nincs gondom vele, csak furcsa, h nem minden asztalon látom, és h egyik sessionben még nem volt, a következőben meg felbukkant.

sonkás21
Válasz alverde kommentjére
2011. nov. 11. 13:25

Sziasztok! ha cash gamet játszok bwinen, előfordul néha, hogy nem ugrálnak fel az asztalok. másnál is voltak/vannak hasonló problémák? nem tudjátok véletlen mi lehet az oka ennek?:) köszi szépen !

rain91x
Válasz rain91x kommentjére
2011. nov. 11. 13:58

Írtam nekik, és azt a választ kaptam, ....

Na plusz pont a supportnak, kaptam 3 darab versenyjegyet :)

szerk: miért nem menti a HH-t a gépre?

Gabeqt
Válasz rain91x kommentjére
2011. nov. 13. 0:53

Haló!
Ma nem tudtam belépni a bwin accountomra, és erős a gyanúm, hogy feltörték az accountot, mi tudok ilyenkor tenni?

Rolowin
Válasz Gabeqt kommentjére
2011. nov. 13. 10:49

Haló!
Ma nem tudtam belépni a bwin accountomra, és erős a gyanúm, hogy feltörték az accountot, mi tudok ilyenkor tenni?

1)
email a supportnak?

2)
imátkozol

Dj69k
Válasz Rolowin kommentjére
2011. nov. 14. 17:07

Mi a fenét csináljak, főoldalon betudok lépni user/kód.
Letöltöttem a póker klienst itt meg egyszerűen nem tudok, azt írja invalid username/password, a póker kód az más mint amivel a főoldalon betudok lépni ? Vagy mi a franc? 100%, hogy nem mást írok, mit tegyek?

qwertibie
Válasz Dj69k kommentjére
2011. nov. 14. 17:12

Letöltöttem a póker klienst itt meg egyszerűen nem tudok, azt írja invalid username/password, a póker kód az más mint amivel a főoldalon betudok lépni ? Vagy mi a franc? 100%, hogy nem mást írok, mit tegyek?

2 nevet kellett megadni, az egyik amelyikkel a honlapra tudsz belépnim a másik amelyikkel a kliensbe (és ez lesz a nicked az asztaloknál)

minoson
Válasz Dj69k kommentjére
2011. nov. 14. 17:12

Őőő izé, lehet most nem jól értelek, de más a felhasználónév és a póker neved.

Ezt vedd jelnek, hagyd az ongame-et :))

Dj69k
Válasz minoson kommentjére
2011. nov. 14. 17:14

Vágom, hogy más. Természetesen azt írom be a kliensbe és ugyanazt a kódot mint amit a főoldalon és így nem megy a történet.
Ennyire ne nézzetek szőkének :)

Élő ügyfélszolgálat