Üdv! az ongames termeknél hogyan számolja a pontokat cash game-nél?
úgy mint a pokerstarsnál,hogy mindenki kap player pontot aki kapott lapot,vagy az alapján ki mennyi pénzt tett be a potba,illetve mennyit rake-elt?
Sziasztok!
Ha egy masik accra /teremre szeretnem atteni a player pottyozeseket, akkor azt hogy kell?
A P5JavaClientSettings konyvtarban sok szam konyvtarban van egy playernotes file, ha ezt bemasolom az uj accba, akkor meg sztem nem jo. At kell irni benn esetleg valamit?
Koszi elore is, s bocs ha volt kerdes mar, de rengeteg hsz van, kb. eselytelen, hogy pont ratalaljak :)
Sziasztok!
Ha egy masik accra /teremre szeretnem atteni a player pottyozeseket, akkor azt hogy kell?
A P5JavaClientSettings konyvtarban sok szam konyvtarban van egy playernotes file, ha ezt bemasolom az uj accba, akkor meg sztem nem jo. At kell irni benn esetleg valamit?
Koszi elore is, s bocs ha volt kerdes mar, de rengeteg hsz van, kb. eselytelen, hogy pont ratalaljak :)
Nem vagyok vmi jó fogalmazó. :)
hello!
Tegnap indítottam kifizetést Bwin-ről moneybookers-re. Van tapasztalat, hogy kb hány napot kell rá várni?
köszi
oks, koszi. vegul ezt csinaltam, csak nemtom, lehet csak hianyolok par pottyot. de par meg van.
Itt már soha többé nem lehet 500$-os bónuszt venni a marketben vagy mi folyik itt?
Storm: Nálam rendben van,nézd át a kosarad hátha van egy függőben,illetve havi limit van(500$ naptári hó szerint)
Defcom: Általában max 24h hétköznap.
bwin leállás
Sziasztok
Tegnap, amikor rossz volt a rendszer, pont játszottam. Pont amikor elkezdődött, belassult, ezért bezártam a programot. Utána nem tudtam elindítani, ezért böngészőből beléptem, így már 5 perc elment az SNG-ből. Böngészőből viszont nagyon lassú volt, volt hogy bedobta a lapjaimat, ha akkor klikkeltem a gombokra, amikor soron voltam. Egész végig ilyen volt. 3 SNG-ből 2-t buktam, tudtam játszani, de nem volt kellemes. Vissza kapnám a beülőket, és jogosan kérném?
Szia
Szerintem, ha lejátszottad az sng-et nem fogják visszaadni a pénzt.