Dayywalker
Válasz lourker kommentjére
2011. nov. 21. 13:01

Nálam is ez a helyzet

Zolido
Válasz lourker kommentjére
2011. nov. 21. 13:05

Szia engem se enged be. Azt hittem már elfelejtettem a jelszavam:D

Zolido
Válasz Zolido kommentjére
2011. nov. 21. 13:05

Na most be engedett:D

Gabeqt
Válasz Zolido kommentjére
2011. nov. 23. 19:37

Sziasztok!
A napokban át szeretnék menni egy másik terembe, de előtte felhasználnám a market pontjaimat. Lehet, hogy hülye kérdés, de teszem azt a 100 dolláros póker bónusz nevezetü termék az azt jelenti, hogy 100 USD-t jóváírnak a számlámon, vagy valami egyéb?

kidelpiero
Válasz Gabeqt kommentjére
2011. nov. 23. 20:00

Sziasztok!
A napokban át szeretnék menni egy másik terembe, de előtte felhasználnám a market pontjaimat. Lehet, hogy hülye kérdés, de teszem azt a 100 dolláros póker bónusz nevezetü termék az azt jelenti, hogy 100 USD-t jóváírnak a számlámon, vagy valami egyéb?

Egy 100 dollár értékű függő bónuszt kapsz, amit, bizonyos mennyiségű rake termelése után írnak jóvá a számládon.

mojojojo
2011. nov. 23. 20:02

Sziasztok!

A bónuszt ki kell játszani, de be tudod váltani instant cashre is a pontokat.

Gabeqt
Válasz mojojojo kommentjére
2011. nov. 23. 20:19

A bónuszt ki kell játszani, de be tudod váltani instant cashre is a pontokat.

Értem és a bónusz kijátszásának mi a módja? Pl a white tagsághoz kötött 100 USD-s bónuszt hogy lehet kijátszani?

EDIT: vak vagyok, elolvastam és tiszta a kép, köszönet a segítségért.

cursor 10
2011. nov. 23. 20:42

EDIT: vak vagyok, elolvastam és tiszta a kép, köszönet a segítségért.

én is vak vagyok :D

zoltanh
Válasz cursor 10 kommentjére
2011. nov. 25. 9:30

bwin-en hol látom, hogy mennyi poker pontot szeretzet? (jelenleg nincs aktív bónuszom) Illetve a market pontokból valahogy ki lehet számolni?

BennyGothiv
Válasz zoltanh kommentjére
2011. nov. 25. 9:47

bwin-en hol látom, hogy mennyi poker pontot szeretzet? (jelenleg nincs aktív bónuszom) Illetve a market pontokból valahogy ki lehet számolni?

Csak akkor számolja, ha van épp bónuszod.A honlapon a pókerem fül alatt látszik olyankor!

Élő ügyfélszolgálat