Huf/usd
Sziasztok! Fontos lenne: a HUF/USD árfolyam nektek is ~223,01? Köszi!
Sziasztok! Fontos lenne: a HUF/USD árfolyam nektek is ~223,01? Köszi!
Keddig jóval feljebb fog menni szerintem.
Keddig jóval feljebb fog menni szerintem.
futtatás mint...
Sziasztok!
Olyan kéréssel fordulok hozzátok ,hogy a gépemen a bwin nem indul el mivel nem rendszergazdaként van futtatva.A probléma pedig az , hogy a jelszóról fogalmam sincs mi lehet.Nem tudna vki valami megoldást mondani ezzel kapcsolatban??
köszi
Köszi, de nem befizetés, vagy kifizetés miatt kellene, hogy a bwin hogyan váltja, hanem egy szülinapi bónusz nem tudom hogyan lett jóváírva. Csak sportfogadásra használhatom, vagy beleszámít a pokerbe is egyből.Ezért lenne szükségem a BWIN árfolyamára. Bocsi, de elsőre nem írtam, hogy nekem a BWIN árfolyam kell a fent leírtak miatt... Szóval 223,01 HUF/USD másnak is? Köszi!
Más bwineseknél rendesen gyűlnek a MP-ok?
Én napok óta figyelem, mert elvileg már össze kellett volna gyűjtenem egy bónuszra valót, de még csak a 3/4-énél tartok. Ezt furcsálltam, és jobban odafigyeltem, napról-napra.
Elvileg $1 rake után kellene kapni 100 MP-ot. Erről én már régebben letettem, sose közelítette ezt meg, de 3-4 napja, hogy figyelem, kb 30-40MP-ot kapok rake $-onkét. Ez másnál is így van?
Sziasztok!Vagy megszerzed valahogy a rendszergazda jelszót vagy újra kell telepíteni az egész gépet:-)
Olyan kéréssel fordulok hozzátok ,hogy a gépemen a bwin nem indul el mivel nem rendszergazdaként van futtatva.A probléma pedig az , hogy a jelszóról fogalmam sincs mi lehet.Nem tudna vki valami megoldást mondani ezzel kapcsolatban??
köszi
pénzküldés?
Sziasztok!Az lenne a kérdésem,a Bwin-en létezik-e pénzküldés játékosok között?Az 1000 added freerollon nyertem,de 1 PP-t kell összegyűjtenem,hogy kiváltsam,ezért kellene minimális tőke.
Sziasztok!Az lenne a kérdésem,a Bwin-en létezik-e pénzküldés játékosok között?Az 1000 added freerollon nyertem,de 1 PP-t kell összegyűjtenem,hogy kiváltsam,ezért kellene minimális tőke.