nem létezik
Vagy megszerzed valahogy a rendszergazda jelszót vagy újra kell telepíteni az egész gépet:-)
Más bwineseknél rendesen gyűlnek a MP-ok?
Én napok óta figyelem, mert elvileg már össze kellett volna gyűjtenem egy bónuszra valót, de még csak a 3/4-énél tartok. Ezt furcsálltam, és jobban odafigyeltem, napról-napra.
Elvileg $1 rake után kellene kapni 100 MP-ot. Erről én már régebben letettem, sose közelítette ezt meg, de 3-4 napja, hogy figyelem, kb 30-40MP-ot kapok rake $-onkét. Ez másnál is így van?
Nekem 216.44, mármint ennyivel számolnak pokernél.
Valamint akinek van regisztrációja a bwinen, igénybe veheti ezt úgy hogy mondjuk egyik családtagja kártyájára és személyijére regel, ugyanazon a gépen amin ő játszott?
Köszi!
Más bwineseknél rendesen gyűlnek a MP-ok?
Én napok óta figyelem, mert elvileg már össze kellett volna gyűjtenem egy bónuszra valót, de még csak a 3/4-énél tartok. Ezt furcsálltam, és jobban odafigyeltem, napról-napra.
Elvileg $1 rake után kellene kapni 100 MP-ot. Erről én már régebben letettem, sose közelítette ezt meg, de 3-4 napja, hogy figyelem, kb 30-40MP-ot kapok rake $-onkét. Ez másnál is így van?
Valamint akinek van regisztrációja a bwinen, igénybe veheti ezt úgy hogy mondjuk egyik családtagja kártyájára és személyijére regel, ugyanazon a gépen amin ő játszott?
Köszi!
4093as hozzászólásban pont ugyanezt kérdezem, ezek szerint másnál is így van.
Nektek megy a terem? Nekem eloszor nem akart ujratolteni. Aztan ujrainditottam a klienst, s most belepni se enged. Aweboldalra sikerult, ott mondjuk meg 43 dolcsi egyenleget ir ki, gondolom majd ujrairjak, mert kb 2k volt benn. de a pokeres reszt ott se akarja megnyitni.
Bwin
Nekem is pusztul! Remélem reggelre rendbe teszik. Három sng-t húztam be de nem írt jóvá semmit.