Nálatok betöltődik a hand history a bwinen belül? Tegnap még működött nálam is.
Nem, most nem működik valamiért nálam sem :S
+bwin mint olyan 2012 első negyedévében megszünik, illetve összeolvad a partyval!
Pontosabb részleteket is tudni erről?
Kicsit olvasgattam erről, rákerestem, hogy mi is a helyzet. Ugye tavaly fuzionáltak. Az lenne a party és a bwin érdeke, hogy egy hálózatban egyesüljenek. Csakhogy ez nem ilyen egyszerű, mert a Bwin az Ongame hálózat tulajdonosa is. 2005-ben vette meg 500 millió $-ért. A Bwin emiatt el akarja adni az Ongame hálózatot. Amíg ez nem történik meg, addig valószínű nem szállnak ki belőle, ugyanis akkor végképp nem érné meg nekik üzemeltetni az Ongame-met, ha ők nincsenek benne. A többi Ongame terem felé is vannak kötelezettségeik, tehát nem lehet csak úgy bezárni a hálózatot. Ami egyébként nem is érdekük, mert egy működő hálózatot könnyebb és jobban lehet értékesíteni. Ami nehezíti az eladást, hogy egy ekkora hálózatot nem sok cég tud megvenni illetve a Bwin adja a játékosállomány kb. 40%-át, ami ugye menne bwinparty-ra. Gondolom a tárgyalások folynak az eladásról és keresik a vevőt.
Engem az érdekelne, h másoknak minden rendben ment a tegnapi MP-k jóváírásával?
Nekem a tegnapiak egyáltalán nem adódtak hozzá, a mai sessioné viszont igen (ami töredéke a tegnap termelt rake-nek, tehát nem lehet az).
Engem az érdekelne, h másoknak minden rendben ment a tegnapi MP-k jóváírásával?
Nekem a tegnapiak egyáltalán nem adódtak hozzá, a mai sessioné viszont igen (ami töredéke a tegnap termelt rake-nek, tehát nem lehet az).
Bwin HH
Bwinen a leosztástörténeteket automatikusan menti a szoftver, vagy valahol be kell állítanom?
Elég sokat nézelődtem, keresgéltem, de semmi eredmény.
Total Commanderben és Intézőben is engedélyeztem a rejtett könyvtárak megjelenítését és hiába keresgéltem a megadott helyeken, semmit nem találtam, ami leosztástörténetre utalna:
C:\Users\%USERPROFILE%\AppData\Local\P5\bwin\handhistory
C:\Documents and Settings\felhasználó\Local Settings\Application Data\P5\bwin\handhistory
C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Local Settings\Application Data\P5\bwin
Jó lenne Bwinre belőni a HM-t, de HH nélkül azt hiszem nem fog menni :(
Köszi a segítséget!!