Hogyan tudom átvinni a pöttyözésem egyik számítógépről a másikra?
üdv vannak olyan bwin játékosok akik részt vesznek a bwin 10k LB versenysorozatban ???
Üdv
pár száz oldallal hátrébb, felmerült egy probléma amire idáig nem kapott választ az akkori kérdező,nekem most ugyan az a problémám.
Elindítom a bwin klienst és ezt a hiba üzenetet kapom "Can't connect to download.ongamenetwork.com" tűzfalat vírus írtót kilőttem és semmi, örülnék ha valaki adna egy épkézláb ötletet előre is köszi.
Üdv
pár száz oldallal hátrébb, felmerült egy probléma amire idáig nem kapott választ az akkori kérdező,nekem most ugyan az a problémám.
Elindítom a bwin klienst és ezt a hiba üzenetet kapom "Can't connect to download.ongamenetwork.com" tűzfalat vírus írtót kilőttem és semmi, örülnék ha valaki adna egy épkézláb ötletet előre is köszi.
Hm, otthonról próbálsz belépni vagy esetleg koli vagy egyéb helyről?
Otthonról laptop + router + digi
Otthonról laptop + router + digi
Kliens újra telepítése, ha van másik gép akkor oda is megpróbálni felrakni.
Üdv
összeboronálták már a party és a bwin játékosokat közös asztalokhoz?