http://download.ongame.com/games/233/W3YA/win32/ssc.txt
Nálam ezt írja ki
és,hogy can't open :)
nálam is megy... 20 elott kezdtem
Nekem sem megy.
hát csodálkoznék, ha valakinek egyedüliként menne....
hát csodálkoznék, ha valakinek egyedüliként menne....
na újraindult....a 108-as ticketem jóváírták....
hi!
Ma utaltam bwinre.játszottam is.majd kiléptem és amikor vissza akrtam lépni azt kaptam h sokszor próbáltam belépni hibás jelszóval (ami tudtommal nem történt, előtte a sportfogadós pénzem volt fennt amit ki akartam venni és ott időztem egy kicsit) és h lépjek kapcsolatba a supportal.Ez meg történt...egyelőre nem kaptam választ.Hogy szokott ez menni? mennyi idő után szoktak reagálni? Nem örülnék ha egyből zárolnák a számlámat 20 hand játék után:D
Sziasztok
Annak mi lehet az oka, hogy rákeresek 1-1 játékosra kiadja a rendszer az asztalok nevét amin játszik, de a lobby-ban nem találom az adott asztalt? Ez mindig adott 2-3 játékosnál jelentkezik. Valaki találkozott már hasonlóval, mi lehet az oka ennek?(a probléma többször is jelentkezett már tehát nem az a gond hogypont megszünt az adott asztal)
Sziasztok
Annak mi lehet az oka, hogy rákeresek 1-1 játékosra kiadja a rendszer az asztalok nevét amin játszik, de a lobby-ban nem találom az adott asztalt? Ez mindig adott 2-3 játékosnál jelentkezik. Valaki találkozott már hasonlóval, mi lehet az oka ennek?(a probléma többször is jelentkezett már tehát nem az a gond hogypont megszünt az adott asztal)