mattack
Válasz lourker kommentjére
2012. febr. 16. 15:59

Sziasztok

Annak mi lehet az oka, hogy rákeresek 1-1 játékosra kiadja a rendszer az asztalok nevét amin játszik, de a lobby-ban nem találom az adott asztalt? Ez mindig adott 2-3 játékosnál jelentkezik. Valaki találkozott már hasonlóval, mi lehet az oka ennek?(a probléma többször is jelentkezett már tehát nem az a gond hogypont megszünt az adott asztal)

ez gondolom azért van, mert a bwinen vannak privát asztalok, amik más ongame skin lobbijában nem jelennek

lourker
Válasz mattack kommentjére
2012. febr. 16. 16:03

ez gondolom azért van, mert a bwinen vannak privát asztalok, amik más ongame skin lobbijában nem jelennek

Ez rendben van, de a bwinen játszok;Oo

lourker
Válasz JociBalboa kommentjére
2012. febr. 16. 17:56

hasonló pár hete nekem is volt, irtam pár ismerősömnek hogy milyen jó asztalon ülök, és még hely is van, csak a lobbyban nem nem volt ott az asztal - gondolom ilyet is csak ongame tud :D -

Azért érdekes is a dolog mert egy elég masszív vesztő fish-nél jelentkezik ez a dolog, és már 2hete rendre amikor rákeresek és megtalálja a rendszer olyan asztal neveket ad amiket nem látok a lobby-ban.

prosi83
2012. febr. 16. 17:59

Azért érdekes is a dolog mert egy elég masszív vesztő fish-nél jelentkezik ez a dolog, és már 2hete rendre amikor rákeresek és megtalálja a rendszer olyan asztal neveket ad amiket nem látok a lobby-ban.

Ezt én is észleltem most. Én is bwinen nyomom+!egy másik ongame teremben és egyikben sem találtam az embert, miközben a játékoskereső kiírta.

castor11
2012. febr. 16. 18:00

védik a halakat.... Nincs ezzel gond, ez eléggé bevett arrafelé. Meg amúgy sem kötelező mindent a regek orrára kötni:):D:D

lourker
Válasz castor11 kommentjére
2012. febr. 17. 17:41

Másnál is vannak gondok az ongame-el?(engem simán kidobott és nem enged vissza)

NovaTerra
2012. febr. 17. 18:15

Igen, elég kaotikus a helyzet. Sok az asztalnál kiült játékos.

Cream
Válasz NovaTerra kommentjére
2012. febr. 18. 15:11

katasztrófa
örökké kidobál a bwin

castor11
Válasz Cream kommentjére
2012. febr. 18. 15:17

katasztrófa
örökké kidobál a bwin

Át kell menni Pokerstarsra:)

Devilfish555
Válasz mattack kommentjére
2012. febr. 20. 21:08

árfolyam változás

Akiknek forint alapú a bwin számlája: másnak is ma változott a dollárhoz viszonyított árfolyam? Hónap közben nem szoktak ilyet csinálni.

Élő ügyfélszolgálat