Sziasztok
Annak mi lehet az oka, hogy rákeresek 1-1 játékosra kiadja a rendszer az asztalok nevét amin játszik, de a lobby-ban nem találom az adott asztalt? Ez mindig adott 2-3 játékosnál jelentkezik. Valaki találkozott már hasonlóval, mi lehet az oka ennek?(a probléma többször is jelentkezett már tehát nem az a gond hogypont megszünt az adott asztal)
ez gondolom azért van, mert a bwinen vannak privát asztalok, amik más ongame skin lobbijában nem jelennek
hasonló pár hete nekem is volt, irtam pár ismerősömnek hogy milyen jó asztalon ülök, és még hely is van, csak a lobbyban nem nem volt ott az asztal - gondolom ilyet is csak ongame tud :D -
Azért érdekes is a dolog mert egy elég masszív vesztő fish-nél jelentkezik ez a dolog, és már 2hete rendre amikor rákeresek és megtalálja a rendszer olyan asztal neveket ad amiket nem látok a lobby-ban.
védik a halakat.... Nincs ezzel gond, ez eléggé bevett arrafelé. Meg amúgy sem kötelező mindent a regek orrára kötni:):D:D
Másnál is vannak gondok az ongame-el?(engem simán kidobott és nem enged vissza)
Igen, elég kaotikus a helyzet. Sok az asztalnál kiült játékos.
katasztrófa
örökké kidobál a bwin
katasztrófa
örökké kidobál a bwin
árfolyam változás
Akiknek forint alapú a bwin számlája: másnak is ma változott a dollárhoz viszonyított árfolyam? Hónap közben nem szoktak ilyet csinálni.