ti nem szoktatok ugy jarni , h ha probaljatok elinditani a klienset kell varni vagy 10-20 percet?? mit lehetne ezzel tenni?
Én csak minap telepítettem a klienst,de nem nagyon kellett várnom ennyi időt.
Max a initializingre egy pár percet.
Nem fut véletlenül valami letöltés,torrented ?
Sziasztok
Lépnék be a kliensbe és ezt irja ki:Can't connect to download.ongamenetwork.com.
Próbáltam újra telepiteni a klienst de úgy se jó.Volt már valakinek ilyen?
Számitógépen be tudok lépni csak a laptopon nem...
vírusírtó nem lehet a gond?
HUF alapú számlásoknak:
Másoknak is 197Ft/$-on váltja az egyenleget??????? :eek:
Eddig 226,9 volt, de közben a $ jelenlegi árfolyama 220...210 alatt se volt mostanság. Honnan szedik ezek az árfolyamokat???
HUF alapú számlásoknak:
Másoknak is 197Ft/$-on váltja az egyenleget??????? :eek:
Eddig 226,9 volt, de közben a $ jelenlegi árfolyama 220...210 alatt se volt mostanság. Honnan szedik ezek az árfolyamokat???
Szia!
Frissítsd a Java-t, az Adobe-ot, meg a Flash playerét az Adobe-nak, az elvileg megoldja, ha nem, akkor írj a supportnak!
Hát ezért kell a ft-s számlától gyorsan megszabadulni.Nekem 15-20bi-m "tünt" el így az alatt a pár hónap alatt míg ft-s volt a számlám.
Utóbbi napokban 210 forint néha kicsit alatta volt a dollár középárfolyama.
A lobbyban, amit látsz az nem a számlád, tehát senki nem bukik vagy nyer. Ott nincs átváltási díj, csak egyszerűen dollárban jeleníti meg a pénzed.
Talán a support tud válaszolni, hogy mihez igazítják az árfolyamot. Mert decemberben is még 240-el számoltak pedig akkor is 220 körül volt már a dollár.
Utóbbi napokban 210 forint néha kicsit alatta volt a dollár középárfolyama.
A lobbyban, amit látsz az nem a számlád, tehát senki nem bukik vagy nyer. Ott nincs átváltási díj, csak egyszerűen dollárban jeleníti meg a pénzed.
Talán a support tud válaszolni, hogy mihez igazítják az árfolyamot. Mert decemberben is még 240-el számoltak pedig akkor is 220 körül volt már a dollár.