Mi történt itt mostanában a délelőtti mezőnnyel mikrón? NL10 és 20-on a régi 50%flop/asztal helyett 20 és 30% körülieket találok, főleg 10-en meglepő. :)
Régebben nem volt ennyi sokasztalos nit.
Mi történt itt mostanában a délelőtti mezőnnyel mikrón? NL10 és 20-on a régi 50%flop/asztal helyett 20 és 30% körülieket találok, főleg 10-en meglepő. :)
Régebben nem volt ennyi sokasztalos nit.
kifizetés és bonusz kapcsolata
Sziasztok!
A bwin-ről szeretnék kiutalni. Nyertem egy kicsit mostanában, és jól jönne a tandíjamra. Mivel új vagyok itt, nem utaltam korábban ki. A februári első befizetési bónusz 40 %-a még kijátszásra vár. Amennyiben csak annyit hagyok bent, ami a további játékhoz szükséges, akkor a kifizetés miatt elveszítem a 40 % még bent lévő bónuszomat?
Kinek van erről tapasztalata? :confused:
Sziasztok!
A bwin-ről szeretnék kiutalni. Nyertem egy kicsit mostanában, és jól jönne a tandíjamra. Mivel új vagyok itt, nem utaltam korábban ki. A februári első befizetési bónusz 40 %-a még kijátszásra vár. Amennyiben csak annyit hagyok bent, ami a további játékhoz szükséges, akkor a kifizetés miatt elveszítem a 40 % még bent lévő bónuszomat?
Kinek van erről tapasztalata? :confused:
nem veszik el ongame-en a bónusz
amennyi oktató anyag van nem is csodálkozom - kac kac -
szimpla variancia szvsz
Jahh már a csapból is ez folyik. Egyre több a reg! De azért még nem halott a game főleg nem micron :)
szvsz egyre jobb a mezőny, mivel mindenki "tanul" mint az állat és olyan rosszul alkalmazzák a dolgokat hogy omg :P - nyilván ez rám is igaz, de ez std :) -
Mert ha sokminden nem is marad meg ez az egy biztosan. Kifog egy jó szériát a fish akkor az igen kellemetlen tud lenni...
és ha agró egy fish akkor a szórás is nagyobb lesz