DiliBill
Válasz LVfan kommentjére
2012. márc. 9. 12:58

Mi történt itt mostanában a délelőtti mezőnnyel mikrón? NL10 és 20-on a régi 50%flop/asztal helyett 20 és 30% körülieket találok, főleg 10-en meglepő. :)
Régebben nem volt ennyi sokasztalos nit.

JociBalboa
Válasz DiliBill kommentjére
2012. márc. 9. 13:11

Mi történt itt mostanában a délelőtti mezőnnyel mikrón? NL10 és 20-on a régi 50%flop/asztal helyett 20 és 30% körülieket találok, főleg 10-en meglepő. :)
Régebben nem volt ennyi sokasztalos nit.

amennyi oktató anyag van nem is csodálkozom - kac kac -

szimpla variancia szvsz

greatfire
Válasz DiliBill kommentjére
2012. márc. 9. 15:10

kifizetés és bonusz kapcsolata

Sziasztok!

A bwin-ről szeretnék kiutalni. Nyertem egy kicsit mostanában, és jól jönne a tandíjamra. Mivel új vagyok itt, nem utaltam korábban ki. A februári első befizetési bónusz 40 %-a még kijátszásra vár. Amennyiben csak annyit hagyok bent, ami a további játékhoz szükséges, akkor a kifizetés miatt elveszítem a 40 % még bent lévő bónuszomat?
Kinek van erről tapasztalata? :confused:

Satukan
Válasz greatfire kommentjére
2012. márc. 9. 15:21

Sziasztok!

A bwin-ről szeretnék kiutalni. Nyertem egy kicsit mostanában, és jól jönne a tandíjamra. Mivel új vagyok itt, nem utaltam korábban ki. A februári első befizetési bónusz 40 %-a még kijátszásra vár. Amennyiben csak annyit hagyok bent, ami a további játékhoz szükséges, akkor a kifizetés miatt elveszítem a 40 % még bent lévő bónuszomat?
Kinek van erről tapasztalata? :confused:

Szia,

Hasonló cipőben járok, de nem hiszem, hogy elveszne. A kettő független egymástól.

moneybowl
Válasz Satukan kommentjére
2012. márc. 9. 16:07

nem veszik el ongame-en a bónusz

Cream
Válasz JociBalboa kommentjére
2012. márc. 9. 16:15

amennyi oktató anyag van nem is csodálkozom - kac kac -

szimpla variancia szvsz

Jahh már a csapból is ez folyik. Egyre több a reg! De azért még nem halott a game főleg nem micron :)

JociBalboa
Válasz Cream kommentjére
2012. márc. 9. 16:17

Jahh már a csapból is ez folyik. Egyre több a reg! De azért még nem halott a game főleg nem micron :)

szvsz egyre jobb a mezőny, mivel mindenki "tanul" mint az állat és olyan rosszul alkalmazzák a dolgokat hogy omg :P - nyilván ez rám is igaz, de ez std :) -

Cream
Válasz JociBalboa kommentjére
2012. márc. 9. 16:27

szvsz egyre jobb a mezőny, mivel mindenki "tanul" mint az állat és olyan rosszul alkalmazzák a dolgokat hogy omg :P - nyilván ez rám is igaz, de ez std :) -

csak az a gond, hogy a csapból is az folyik, hogy legyen aggro és ha agró egy fish akkor a szórás is nagyobb lesz, a nagy szórást meg nem igazán szeretem :)

Cream
Válasz Cream kommentjére
2012. márc. 9. 16:30

Mert ha sokminden nem is marad meg ez az egy biztosan. Kifog egy jó szériát a fish akkor az igen kellemetlen tud lenni...

Satukan
Válasz Cream kommentjére
2012. márc. 10. 3:29

és ha agró egy fish akkor a szórás is nagyobb lesz

Pontosan, jobban szórja át magától a beülőket, már azon se kell gondolkozni hogyan vegyük el tőlük. :)

Élő ügyfélszolgálat