NovaTerra
Válasz dieffenbachia kommentjére
2012. márc. 23. 22:12

Az biztos hogy a bwin elég furcsán vált de én 1 dolgot tudok mondani, 90 e ft-t vettem le a bwin számlámról és a bankba 96e ft érkezett. Örültem neki.

Pont emiatt lenne jó, amit fentebb írtam. Mert ha alacsonyabban váltja, mint a bank, akkor nyersz vele. Viszont van olyan is, amikor jóval magasabban váltja és elég sokat bukhatsz vele.

Tir-X
Válasz NovaTerra kommentjére
2012. márc. 24. 17:16

FD bónusz

Lehet hülye kérdés, de bwin FD bónusz market pontok alapján szabadul fel?

"minden 1000 pont megszerzése után $100-t írnak jóvá"
Ez friss adat? És market pontra vonatkozik? Gondolom nem, az úgy túl jó volna :) Hogy van ez?

NovaTerra
Válasz Tir-X kommentjére
2012. márc. 24. 17:27

Ez friss adat? És market pontra vonatkozik? Gondolom nem, az úgy túl jó volna :) Hogy van ez?

Biztos, hogy nem, Pokerpontok alapján szabdul fel.

Tir-X
Válasz NovaTerra kommentjére
2012. márc. 24. 17:42

Biztos, hogy nem, Pokerpontok alapján szabdul fel.

No ezt nem találtam, köszi a linket!

cursor 10
Válasz Tir-X kommentjére
2012. márc. 24. 18:34

Az fd bónusz pókerpontok alapján szabadul fel.Elvileg 1usd rake-ért 3,25pp-t kapsz. A valóságban az essence miatt ez 2-3 között van.

bandus
Válasz cursor 10 kommentjére
2012. márc. 29. 18:25

reload

Hali! Kaptatok ti is max 300os bonuszt? 15 pokerpont kell $-onkent.. ez akkor is jatszil ha epp van folyamatban bonuszom? bar ez a 15 pp eleg durvanak tunik...

Badzso
Válasz bandus kommentjére
2012. márc. 29. 18:29

Hali! Kaptatok ti is max 300os bonuszt? 15 pokerpont kell $-onkent.. ez akkor is jatszil ha epp van folyamatban bonuszom? bar ez a 15 pp eleg durvanak tunik...

Én 200 13pp-t kaptam a bonusz meg akkor indul ha kijátszottad az elözőt.

bandus
Válasz Badzso kommentjére
2012. márc. 29. 18:33

Én 200 13pp-t kaptam a bonusz meg akkor indul ha kijátszottad az elözőt.

Szsl reloadolhatok most, es mundjuk 3het mulva indul a bonusz,amikor kiszedtem a mostanit? Es onnan kezdodik a 30 nap?

Badzso
2012. márc. 29. 18:44

Szsl reloadolhatok most, es mundjuk 3het mulva indul a bonusz,amikor kiszedtem a mostanit? Es onnan kezdodik a 30 nap?

Én úgy tudom, más is megerősihetné,hogy a reload után egyből indul a 30 nap de 5dodos részletekbe adja tehát nem muszáj kijátszani az egészet

JociBalboa
2012. márc. 29. 19:26

wow ezt hol írták? köremailben?

Élő ügyfélszolgálat