JociBalboa
Válasz Kingers1 kommentjére
2012. márc. 16. 13:00

köszi ez megy nekem is:) de még kisebbre szeretném a méretét.vagy ha az asztalrendezőbe kisebbre veszem akkor kisebb lesz mint amit a bwin enged?

gondoltam hogy nem ennyire 1xű a probléma.. :S majd Stig megmondja :P

Kingers1
Válasz JociBalboa kommentjére
2012. márc. 16. 13:07

gondoltam hogy nem ennyire 1xű a probléma.. :S majd Stig megmondja :P

Köszi azért:)

methanol
Válasz Kingers1 kommentjére
2012. márc. 23. 11:26

bonusno.2

Sziasztok!

Mivel nem érkezett válasz az előző bejegyzésemre, még egyszer megkérdezem:
múlthét elején befizettem regisztráltam az akadémián a bwinre, majd be is fizettem, viszont a befizetési bónusz, ami elvileg járna, a számlámnál nem jelenik meg....????
Írtam a supportnak 3 napja, de azonkívül, hogy visszaigazolták a levelem, érdemi válasz nem érkezett.
Ami a legjobban frusztrál, hogy már az fd bónuszból, amit még nem kaptam meg kb 200 dollárnak ott kéne lennie a számlámon... Van remény arra hogy azt jóváírják?

Légyszi valaki válaszoljon már, ha már a bwin support nem teszi ezt meg! :D
Lassan szétvág az ideg! :D

Üdv

bordas88
Válasz methanol kommentjére
2012. márc. 23. 11:30

Várj csak türelmesen ha lusta vagy olvasni.

JociBalboa
2012. márc. 23. 11:32

Ami a legjobban frusztrál, hogy már az fd bónuszból, amit még nem kaptam meg kb 200 dollárnak ott kéne lennie a számlámon... Van remény arra hogy azt jóváírják?

1- a bonust egyben adják, - én ugy tudom -

számlám-> pokerem ott nézted a bont?

3.: irj a PA supportnak hátha ők tudnak segíteni.

methanol
Válasz bordas88 kommentjére
2012. márc. 23. 11:33

Várj csak türelmesen ha lusta vagy olvasni.

Ezt most nemértem...
Korábban volt szó ilyenről a topicban?
Nem szándékozom mind a 443 oldalt elolvasni :)
Kicsi segítséget azért megköszönnék!
Egyébként meg nem vagyok lusta!
köszi a választ

methanol
Válasz JociBalboa kommentjére
2012. márc. 23. 11:36

1- a bonust egyben adják, - én ugy tudom -

számlám-> pokerem ott nézted a bont?

3.: irj a PA supportnak hátha ők tudnak segíteni.

1. itt az akadémián a teremajánlónál az áll, hogy a bonust 10%os részletekben írják jóvá
2. Számlám--->pokerem, igen ott néztem a bonust és semmi nem jelenik meg

3. írtam PA supportnak, ők azt mondták írjak a bwin supportnak, amit meg is tettem de még semmi, de most írtam nekik még egy emailt, érdeklődve, hogy áll a dolog.

Köszönöm a választ!

JociBalboa
2012. márc. 23. 11:47

1. itt az akadémián a teremajánlónál az áll, hogy a bonust 10%os részletekben írják jóvá
2. Számlám--->pokerem, igen ott néztem a bonust és semmi nem jelenik meg

3. írtam PA supportnak, ők azt mondták írjak a bwin supportnak, amit meg is tettem de még semmi, de most írtam nekik még egy emailt, érdeklődve, hogy áll a dolog.

Köszönöm a választ!

jobbat nem tudok :S

gl!

NovaTerra
Válasz Mefnut kommentjére
2012. márc. 23. 21:08

Ez sajnos egyáltalán nem válasz a kérdésedre. Bármilyen egyenleggel kapcsolatos kérdésre ezt a sablonválaszt írják.
Nagyon kíváncsi lennék, melyik ez a bank és hogy valahogy lehetne-e követni az ottani árfolyamokat. De egyikre sem voltak hajlandóak válaszolni.
Az, h érdekes árfolyamot használnak, nemcsak az egyenlegnél látható, ugyanis jan végén, febr elején utaltam ki, ami ugye €-ban való utalás és 315-ben váltottak, miközben se előtte, se akkor, se azóta nem volt a környékén a HUF/€ árfolyam. Tényleg kíváncsi lennék, melyik ez a bank és miért ilyen titkos ez?

Létre kellene hozni egy topicot, ahol egymást segítenénk azzal, hogy beírjuk abban a hónapban hogyan váltja a forintot euróra a Bwin.

Akinek volt kifizetése egy adott hónapban az beírná, hogy pl.: 271ft/1eurón váltanak. A többiek pedig tudnák, hogy most megéri-e nekik kiutalni.

dieffenbachia
Válasz NovaTerra kommentjére
2012. márc. 23. 21:17

Az biztos hogy a bwin elég furcsán vált de én 1 dolgot tudok mondani, 90 e ft-t vettem le a bwin számlámról és a bankba 96e ft érkezett. Örültem neki.

Élő ügyfélszolgálat