köszi ez megy nekem is:) de még kisebbre szeretném a méretét.vagy ha az asztalrendezőbe kisebbre veszem akkor kisebb lesz mint amit a bwin enged?
gondoltam hogy nem ennyire 1xű a probléma.. :S majd Stig megmondja :P
bonusno.2
Sziasztok!
Mivel nem érkezett válasz az előző bejegyzésemre, még egyszer megkérdezem:
múlthét elején befizettem regisztráltam az akadémián a bwinre, majd be is fizettem, viszont a befizetési bónusz, ami elvileg járna, a számlámnál nem jelenik meg....????
Írtam a supportnak 3 napja, de azonkívül, hogy visszaigazolták a levelem, érdemi válasz nem érkezett.
Ami a legjobban frusztrál, hogy már az fd bónuszból, amit még nem kaptam meg kb 200 dollárnak ott kéne lennie a számlámon... Van remény arra hogy azt jóváírják?
Légyszi valaki válaszoljon már, ha már a bwin support nem teszi ezt meg! :D
Lassan szétvág az ideg! :D
Üdv
Várj csak türelmesen ha lusta vagy olvasni.
Ami a legjobban frusztrál, hogy már az fd bónuszból, amit még nem kaptam meg kb 200 dollárnak ott kéne lennie a számlámon... Van remény arra hogy azt jóváírják?
Várj csak türelmesen ha lusta vagy olvasni.
1- a bonust egyben adják, - én ugy tudom -
számlám-> pokerem ott nézted a bont?
3.: irj a PA supportnak hátha ők tudnak segíteni.
1. itt az akadémián a teremajánlónál az áll, hogy a bonust 10%os részletekben írják jóvá
2. Számlám--->pokerem, igen ott néztem a bonust és semmi nem jelenik meg
3. írtam PA supportnak, ők azt mondták írjak a bwin supportnak, amit meg is tettem de még semmi, de most írtam nekik még egy emailt, érdeklődve, hogy áll a dolog.
Köszönöm a választ!
Ez sajnos egyáltalán nem válasz a kérdésedre. Bármilyen egyenleggel kapcsolatos kérdésre ezt a sablonválaszt írják.
Nagyon kíváncsi lennék, melyik ez a bank és hogy valahogy lehetne-e követni az ottani árfolyamokat. De egyikre sem voltak hajlandóak válaszolni.
Az, h érdekes árfolyamot használnak, nemcsak az egyenlegnél látható, ugyanis jan végén, febr elején utaltam ki, ami ugye €-ban való utalás és 315-ben váltottak, miközben se előtte, se akkor, se azóta nem volt a környékén a HUF/€ árfolyam. Tényleg kíváncsi lennék, melyik ez a bank és miért ilyen titkos ez?
Az biztos hogy a bwin elég furcsán vált de én 1 dolgot tudok mondani, 90 e ft-t vettem le a bwin számlámról és a bankba 96e ft érkezett. Örültem neki.