Mi lehet tenni, ha a kliens indításkor frissülni akar, aztán ezt írja ki
"To be able perform the software update administrator permission is needed, please login as administrator using the next window that will appear"
OK-t nyomok, aztán elölről kezdődik az egész.
Adminként próbálom indítani.
Beregisztráltam Bwinre. Ugyan látom ezt az 500 USD-s FD bónuszt a pókerem menüpont alatt, de ott van mellette egy kis sárga nyilacska, ezzel aktiválhatom a bónuszt.
A kérdés, hogy ezt akkor kell aktiválnom, amikor elkezdek jáccani, vagy akkor amikor be akarom váltani a pontokat?
Beregisztráltam Bwinre. Ugyan látom ezt az 500 USD-s FD bónuszt a pókerem menüpont alatt, de ott van mellette egy kis sárga nyilacska, ezzel aktiválhatom a bónuszt.
A kérdés, hogy ezt akkor kell aktiválnom, amikor elkezdek jáccani, vagy akkor amikor be akarom váltani a pontokat?
Biztos ,hogy amikor elkezdesz játszani. Ne felejts el jelentkezni a binside programjukra is.
2,09 USD raket termeltem a HEM szerint és csak 7,61 PP-t kaptam, pedig elvileg 10PP = 1 USD. Ez még magas nekem.
10pp/ 1USD az az jelenti,hogy 1 usd bónusz kijátszásához 10pp-t kell termelned.
Az a 3,6pp/1usd rake amit kaptál az valahol majd a 2-3 között lesz majd.:)
Értelmet és logikát ne keresd benne ez a híres essence rendszer:)
ha 10$-os részletekben kapod meg akkor ugye amennyi idő alatt amennyit sikerült,egyben az 500$-os bonhoz én kb 1600-700$ körül rakeltem kb de ez változó lehet az essence miatt
ha 10$-os részletekben kapod meg akkor ugye amennyi idő alatt amennyit sikerült,egyben az 500$-os bonhoz én kb 1600-700$ körül rakeltem kb de ez változó lehet az essence miatt
És az 500 FD bónusz mellett még a marketpontokért beváltható bónuszt is ki lehet váltani?
újabb bwin "csoda"
minden limit minden asztalát látom .. kivéve :)
nlheLS 6max :D
fr.t látom de SH.t nem ...