fLeSs
Válasz Mefnut kommentjére
2012. márc. 31. 18:37

Mi lehet tenni, ha a kliens indításkor frissülni akar, aztán ezt írja ki

"To be able perform the software update administrator permission is needed, please login as administrator using the next window that will appear"

OK-t nyomok, aztán elölről kezdődik az egész.
Adminként próbálom indítani.

fLeSs
Válasz fLeSs kommentjére
2012. ápr. 2. 15:43

Beregisztráltam Bwinre. Ugyan látom ezt az 500 USD-s FD bónuszt a pókerem menüpont alatt, de ott van mellette egy kis sárga nyilacska, ezzel aktiválhatom a bónuszt.
A kérdés, hogy ezt akkor kell aktiválnom, amikor elkezdek jáccani, vagy akkor amikor be akarom váltani a pontokat?

cursor 10
Válasz fLeSs kommentjére
2012. ápr. 2. 16:09

Beregisztráltam Bwinre. Ugyan látom ezt az 500 USD-s FD bónuszt a pókerem menüpont alatt, de ott van mellette egy kis sárga nyilacska, ezzel aktiválhatom a bónuszt.
A kérdés, hogy ezt akkor kell aktiválnom, amikor elkezdek jáccani, vagy akkor amikor be akarom váltani a pontokat?

Biztos ,hogy amikor elkezdesz játszani. Ne felejts el jelentkezni a binside programjukra is.

fLeSs
Válasz cursor 10 kommentjére
2012. ápr. 2. 16:29

Biztos ,hogy amikor elkezdesz játszani. Ne felejts el jelentkezni a binside programjukra is.

Jáccottam egy keveset és eltűnt a nyilacska. Viszont ott van alul egy skála, és mutatja, hogy xy pontot gyűjtöttem eddig, szal így OK a dolog, átlátható.

2,09 USD raket termeltem a HEM szerint és csak 7,61 PP-t kaptam, pedig elvileg 10PP = 1 USD. Ez még magas nekem.

cursor 10
Válasz fLeSs kommentjére
2012. ápr. 2. 17:23

2,09 USD raket termeltem a HEM szerint és csak 7,61 PP-t kaptam, pedig elvileg 10PP = 1 USD. Ez még magas nekem.

10pp/ 1USD az az jelenti,hogy 1 usd bónusz kijátszásához 10pp-t kell termelned.
Az a 3,6pp/1usd rake amit kaptál az valahol majd a 2-3 között lesz majd.:)
Értelmet és logikát ne keresd benne ez a híres essence rendszer:)

fLeSs
Válasz cursor 10 kommentjére
2012. ápr. 2. 18:52

10pp/ 1USD az az jelenti,hogy 1 usd bónusz kijátszásához 10pp-t kell termelned.
Az a 3,6pp/1usd rake amit kaptál az valahol majd a 2-3 között lesz majd.:)
Értelmet és logikát ne keresd benne ez a híres essence rendszer:)

Thx. Ahogy elnézem az 500-at nem fogom tudni kijáccani NL20-NL30-on 2 hónap alatt. Már csak azt mond meg (ha már segítesz :D), hogy ha nem sikerült kijátszani mind az 500-at akkor is megkapom azt, amit kijátszottam? Gondolom ezért darabolták 10 USD-s szeletekre a bónuszt.

Egyébként a játékosállomány tényleg elég gyengus, még ilyenkor is (vagyis picit korábban, délután), asztalonként volt 2-3 fish NL20-on. PS-hoz képest ez elég nagy változás. A 888-nál is talán gyengébb, bár ott az utóbbi időben csak FR-eztem.

tylerhungary
Válasz fLeSs kommentjére
2012. ápr. 2. 19:17

ha 10$-os részletekben kapod meg akkor ugye amennyi idő alatt amennyit sikerült,egyben az 500$-os bonhoz én kb 1600-700$ körül rakeltem kb de ez változó lehet az essence miatt

fLeSs
Válasz tylerhungary kommentjére
2012. ápr. 2. 19:35

ha 10$-os részletekben kapod meg akkor ugye amennyi idő alatt amennyit sikerült,egyben az 500$-os bonhoz én kb 1600-700$ körül rakeltem kb de ez változó lehet az essence miatt

És az 500 FD bónusz mellett még a marketpontokért beváltható bónuszt is ki lehet váltani?

tylerhungary
Válasz fLeSs kommentjére
2012. ápr. 2. 19:49

És az 500 FD bónusz mellett még a marketpontokért beváltható bónuszt is ki lehet váltani?

passz,en úgy gondolom h egyszerre csak 1 bon mehet,de majd bwin support valaszol

JociBalboa
Válasz tylerhungary kommentjére
2012. ápr. 4. 19:43

újabb bwin "csoda"
minden limit minden asztalát látom .. kivéve :)
nlheLS 6max :D
fr.t látom de SH.t nem ...

Élő ügyfélszolgálat