Egy gyors kérdés nl100-200 bwin playerekhez.
A tavaly évi állományhoz képest van e valami változás a fishek mennyiségében bwinen?
Regularok száma növekedett-e?
Vagy továbbra is gyengécske mint egy éve?
Ezt nemtom, viszont az fix, hogy kezdem megtapasztalni a jó kis rng-t. :D
Egy gyors kérdés nl100-200 bwin playerekhez.
A tavaly évi állományhoz képest van e valami változás a fishek mennyiségében bwinen?
Regularok száma növekedett-e?
Vagy továbbra is gyengécske mint egy éve?
Olyan kérdést már olvastam, h éppen függőben levő bónusz melletti cashoutról érdeklődtek, h az bezavar-e a bónuszba. Nekem az lenne a kérdésem, h ha csak a reload bónusz miatt utalok be, és jóváíródik a bónusz, akkor egyből mehet a beutalt összeg visszautalása?
Olyan kérdést már olvastam, h éppen függőben levő bónusz melletti cashoutról érdeklődtek, h az bezavar-e a bónuszba. Nekem az lenne a kérdésem, h ha csak a reload bónusz miatt utalok be, és jóváíródik a bónusz, akkor egyből mehet a beutalt összeg visszautalása?
Nem zavar be. A második részére még nem tudom a választ de szerintem igen.
Nem tud valaki egy ingyenes mod-ot a mostani szoftverhez? Nagy felbontáson borzasztóak ezek a neonkék stackméretek...
reload bonus
Kaptam emailben reload bónuszt, de nem engedi aktiválni. Valakinek volt hasonló? (nem fogadja el a felhasználó nevet)
Sziasztok!
Új a bwin-en, hand history-kat nem lelem....
PT3 kedveli?
köszi előre is!
Vki kapott ilyen e-mailt:
Térjen vissza a játékba -
a sportvilág legrangosabb eseményeivel!
Kedves XY
Fizessen be pénzt számlájára és készüljön fel a futballvilág csúcseseményeire, mint például a legrangosabb európai kupa április 3-i és 4-i negyeddöntőire!
Fizessen be most - és megduplázzuk!
100%-os bónusz akár 146000 HUF értékben!
EZ csak sportfogadásra lehet felhasználni?
Ott hogyan gyűlik a pont meg a bónuszt ki lehet szedni?
Lehet vhogy reload bónuszt szerezni?
Köszi!