Tegnap vettem a binseid pontokból egy 1.20 as verseny jegyet de még nem írták jóvá.mikorra várható?
Tegnap vettem a binseid pontokból egy 1.20 as verseny jegyet de még nem írták jóvá.mikorra várható?
azonnal szokták,lobbyban ha ramesz az akkora értékü sng-kre vagy versenyekre akkor zöld jegy szokott melette lenni amikre felhasználhatod
(elképzelhető hogy a bwin-es versenyeken a fee 10 cent igy csak adott sng-re tudsz beülni-nem biztos de ezt tudom elkepzelni)
Csak én vagyok ennyire balfék, hogy rosszul értelmeztem a bónuszukat.
500$ bonusz-t kapok ha minimum 13$-t befizetek
Én így értelmeztem, befizettem 15-öt, és kaptam egy 15$-os bónuszt. Lehet ezt törültetni és újra kérni?
Úgy emlékszem az is le volt írva, hogy 100%-os bónusz, tehát így számomra egyértelmű volt.
Egy próbát megér, írsz a supportnak max azt mondják, hogy nem.(rakeben ugyis bőven kitermeled a bónuszt)
Úgy emlékszem az is le volt írva, hogy 100%-os bónusz, tehát így számomra egyértelmű volt.
Egy próbát megér, írsz a supportnak max azt mondják, hogy nem.(rakeben ugyis bőven kitermeled a bónuszt)
Hát persze, hogy nem engedik. Mégis mit várhatnék el bwinéktől
Nem igazán értem, hogy gondolhattad azt, hogy 15 dollárért kapsz ötszáz bónuszt.
3300%-os reload bónusz?
Szerintem most nem a bwin a ludas.
Nem igazán értem, hogy gondolhattad azt, hogy 15 dollárért kapsz ötszáz bónuszt.
3300%-os reload bónusz?
Szerintem most nem a bwin a ludas.
Can't open http://download.ongame.com/games/233/W3YA/win32/ssc.txt
update failed.
ilyenkor mi a teendő?