Sziasztok, tervezem a rollomat àttelepìteni egy ùj site-ra ès a sokat emlegetett Nl4 miatt ezt nèztem ki. Nèhàny kèrdèsem lenne. Vannak itt "speed,fast,zoom,rush" asztalok? Milyen tèteken? Milyen a rakeback fix vagy pontokèrt lehet cash-t vàsàrolni? Kicsit visszaolvasva ùgy làtom problèmàs a kliens meg a Support is. Mi az amièrt èrdemes ide regelni?
Szia, speed asztal van, nl4en is szerintem.Rb nincs.Market Pontokért veszel bónuszt ,amit poker pontokkal kipörgetsz, kb. 17-20%os rbnek felel meg legjobb esetben.(max 500$/hó)
Ellenben a mezőny zseniális, de TÉNYLEG!:)
Supportra nincs panaszom, kicsit lassú,meg sablon.De szerintem erős közép.
Tolj le egy 50K handet itt és nem kell más;)
Sziasztok, tervezem a rollomat àttelepìteni egy ùj site-ra ès a sokat emlegetett Nl4 miatt ezt nèztem ki. Nèhàny kèrdèsem lenne. Vannak itt "speed,fast,zoom,rush" asztalok? Milyen tèteken? Milyen a rakeback fix vagy pontokèrt lehet cash-t vàsàrolni? Kicsit visszaolvasva ùgy làtom problèmàs a kliens meg a Support is. Mi az amièrt èrdemes ide regelni?
ha véletlen ráklikkeltem a fejlécre a lobbyban és összekeveredtek az asztalok, hoygan lehet visszacsinálni ? :D
ha véletlen ráklikkeltem a fejlécre a lobbyban és összekeveredtek az asztalok, hoygan lehet visszacsinálni ? :D
Please help! a bwint szeretném módolni, de nem akar összejönni. csinált ilyet mostanában valaki? ty.
Please help! a bwint szeretném módolni, de nem akar összejönni. csinált ilyet mostanában valaki? ty.
addig hegesztettem a szoftvert míg összejött.:) ott csesztem el, hogy az átírt bat file-t nem raktam be a bwin könyvtárba, hanem simán az asztalról próbáltam indítani.
köszi!
ha már szóba került a betűméretet át lehet heggeszteni valahogy nagyobbra?
ha már szóba került a betűméretet át lehet heggeszteni valahogy nagyobbra?