ez a Contender freeroll hogy müxik pontosan? van több mitn 75K pontom , de mégse a legmagasabbr aakar ticketet adni (igaz ma léptem át)
pontos számokat így nem tudok hirtelen , de úgy tudom a holnapira az augusztusi pontokkal kvalifikálod
magad .
Így van.
Mindig az elöző havi termelt pontok számítanak. 75k kell a legmagasabbhoz 30k a másodikhoz.
nem is baj, nem kell, hogy rontsd a mezonyt :D :P Latom, amit tolem megkerdezel skypeon, azert a biztonsag kedveert itt is :D
nem is baj, nem kell, hogy rontsd a mezonyt :D :P Latom, amit tolem megkerdezel skypeon, azert a biztonsag kedveert itt is :D
szokott még olyan lenn, hogy "beragad" az asztalhoz a pénz? mintha 1 bájinnel nem passzolna a balancem... helyrejön magától vagy írni kell a supportnak?
Előfordul ja.
szokott még olyan lenn, hogy "beragad" az asztalhoz a pénz? mintha 1 bájinnel nem passzolna a balancem... helyrejön magától vagy írni kell a supportnak?
Bónusz
Lenne egy kérdésem hozzátok!A minap kaptam egy levelet a Bwintől egy 100 dolláros pókerbónuszról amit akkor kapok meg ha fizetek be legalább 2850 forintot.Nos nekem most épp folyamatban van egy kifizetés és ha abból mihelyst megérkezik a számlámra tennék fel megfelelő összeget akkor azt úgy engednék szerintetek.Tehát ha megjön a kifizetés és rögtön vissza is utalnék 3000 Ft-ot.Válaszotokat előre is köszönöm.
igen , működik.