Okt. 13.
Sziasztok!
KB. milyen tétekig bezáróan vannak CG FR asztalok a site-on?
(amelyeken persze mozgás is van).
Gondolom közép és magasabb téteken már csak SH-k vannak.....
Nl200-ig, viszont 200on 1-2 asztal megy általában. Néha több, de este azért ennyi mindig szokott futni. 100 is játszható, ott jóval több, de ez is csak csúcsidőben.
Amúgy letöltesz egy ongame terem kliensét és megnézed, hogy mikor mennyi asztal fut.
Ok, thx!
Azért is kérdeztem, mert ha regisztrálok és letöltöm a klienset, akkor ha minden
igaz 10 napon belül be kell fizetnem, hogyha az FD-re fáj a fogam.
Sziasztok, kerestem a GYIK-ben de nem találtam sehol hogy a Bwin-en lehet-e egy háztartáson belül két aktív számla, mivel a páromnak már van itt számlája. Nem lenne jó ha esetleg probléma lenne ha én is játszanék, természetesen más asztalon.
Sziasztok, kerestem a GYIK-ben de nem találtam sehol hogy a Bwin-en lehet-e egy háztartáson belül két aktív számla, mivel a páromnak már van itt számlája. Nem lenne jó ha esetleg probléma lenne ha én is játszanék, természetesen más asztalon.
b inside yellow turni az mire jó a 0$ prize poolal?
b inside yellow turni az mire jó a 0$ prize poolal?
10M market pontot lehet nyerni, de ne indulj, én akarom megnyerni a fődíj 3milla pontot :D (ez úgy 1,5k$ insta cashre váltható, valamivel többet ér versenybeülőkben, bónuszokban)
ezen automatikusan indulhatsz ha yellow vagy? és milyen sűrűn van? lehet megnyerném azt a 3milla pontot én is:)