jogos, sokszor megkaptam már ezért, én vagyok az egyetlen aki sárgázza őket:)
10 percenként disconnect , másnak is ugyanez ?
10 percenként disconnect , másnak is ugyanez ?
Itt nincs gond, akkor lehet tényleg a neted szarakodik.
Sziasztok!
Van egy apró, de annál idegesítőbb problémám, amiben remélem tudtok segíteni :)
Valamiért a hud össze-vissza van az asztaloknál, vagyis ha helyre teszem az egyik asztalon a hud-ot, akkor a másikon elmozdulnak. Valószínűleg az zavarja, hogy 10 helyes asztalokon játsszák az SH-t bwinen.
Sziasztok!
Valamiért a hud össze-vissza van az asztaloknál, vagyis ha helyre teszem az egyik asztalon a hud-ot, akkor a másikon elmozdulnak. Valószínűleg az zavarja, hogy 10 helyes asztalokon játsszák az SH-t bwinen.
Nyitsz egy full ring asztalt ott beállítod a 10 helyre akkor jó lesz
Véletlen HUF alapú számlát csináltam és nem akarják átállítani $-ra. Netelleről fizetnék be ami dollár alapú. Valahogy meg lehet oldani ezt vagy elkezdenek össze vissza váltani amivel egy csomó lóvét bukok?
Véletlen HUF alapú számlát csináltam és nem akarják átállítani $-ra. Netelleről fizetnék be ami dollár alapú. Valahogy meg lehet oldani ezt vagy elkezdenek össze vissza váltani amivel egy csomó lóvét bukok?
Sziasztok!