Tieru
Válasz GoodGame kommentjére
2012. nov. 27. 23:24

Ezer éve nem játszottam már bwinen, ma beültem kb. 3 perc játék kifagyott... egyik asztalon épp tptk 3bet potban...

EdenCalmDrawl
Válasz Blatand kommentjére
2012. nov. 27. 23:52

Nálam is kifagyott. De mikor visszaülhettem, láttam, hogy a többiek közül is sok még sitouton volt. Ki tudja mennyim veszett így oda. És nem fogják visszaadni, csak azt, ami az asztalnál volt, a potban levő pénzed buktad...

lecso10
Válasz lecso10 kommentjére
2012. nov. 28. 7:19

Hi!

Nyertem egy 22$-os verseny ticketet, mit tudok csinálni vele, ha nem szeretném ellőni egy 22$-os nevezési díjú versenyen?

Megjött a válasz:

Köszönjük az emailt és elnézését kérjük a megkésett válaszért.

A póker számláján rendelkezésére álló $22 értékű jegy kisebb jegyekre történő átváltására nincsen mód. A felhasználó felelőssége az, hogy tájékozódjon arról, hogy egy adott versenyen milyen díjakat lehet megszerezni. A versenyekkel kapcsolatos információ a lobbiban a kívánt versenyt kiválasztva és a 'Verseny részletek' gombra kattintva jeleníthető meg.

Általánosságban a versenyjegyek bármely azonos értékű versenyen felhasználhatók. Amennyiben a versenyjegye azonban egy speciális versenyre érvényes, úgy az csak azon a versenyen használható fel.

A versenyjegyeket az érvényesség lejártáig lehet beregisztrálni. A versenyjegy mellet az érvényességi idő fel van tüntetve. Ha a jegy érvényességét veszti, úgy annak felhasználására már nem lesz lehetőség és a jegy automatikusan lekerül pókerszámlájáról.

A lobbyban egy kis zöld jegy szimbólum jelzi azokat a bajnokságokat, ahol az aktuálisan rendelkezésére álló versenyjegyeket felhasználhatja. (buy-in: $22)

Köszönjük megértését. Sok szerencsét és jó lapjárást kívánunk!

Amennyiben még akadna kérdése, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz, munkatársaink szívesen adnak felvilágosítást.

Szívélyes üdvözlettel

a bwin Service csapata
b'inside Green Members

A bwin támogatja a Responsible Gaming programot.

S0nnyB1ack
2012. dec. 4. 9:22

Sziasztok! Nem tudok MasterCarddal befizetni a számlára, azt írja "biztonsági beállítások miatt a tranzakciót nem tudtuk kivitelezni". Ez mitől lehet? A kártyámon a befizetési limiten belül vagyok.

GoodGame
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2012. dec. 4. 10:14

Sziasztok! Nem tudok MasterCarddal befizetni a számlára, azt írja "biztonsági beállítások miatt a tranzakciót nem tudtuk kivitelezni". Ez mitől lehet? A kártyámon a befizetési limiten belül vagyok.

Legutolsó infóm az, hogy a MasterCard nem támogatja a szerencsejátékokat és nem lehet használni ilyen oldalakra történő befizetésre. Nem tudom ebben történt-e vmi változás az utóbbi időben.

Korábban használtad már ezt a kártyádat gamblingre?

S0nnyB1ack
2012. dec. 4. 10:18

Starsra, FTP-re, Party-ra, Winnerre is ezzel fizettem be.

Gaabeesz
Válasz EdenCalmDrawl kommentjére
2012. dec. 7. 0:43

Biztos, hogy a potban lévő pénzt is visszakapod.
Szerintem ilyenkor mindenki a saját berakott pénzét fogja visszakapni.

kisrapi
2012. dec. 15. 11:32

Sziasztok, az a pletyka kering, hogy hétfőn összeolvad a bwin és a party. Hallott bárki erről valamit, vagy kapott róla e-mailt?

want2push
Válasz kisrapi kommentjére
2012. dec. 15. 11:56

Sziasztok, az a pletyka kering, hogy hétfőn összeolvad a bwin és a party. Hallott bárki erről valamit, vagy kapott róla e-mailt?

Érdekes, eddig inkább a jövő év elejéről volt szó.

kanrich_
Válasz want2push kommentjére
2012. dec. 15. 12:02

Érdekes, eddig inkább a jövő év elejéről volt szó.

Én is ezt hallottam nemrég egy olyantól aki elvileg ismer olyat akinek közelebbi kapcsolata van a teremmel. Szóval lehet akár jövő hét is. Pletykák vannak 2013 Q1-re inkább, legalábbis amiket én hallottam, de a fene tudja.

Élő ügyfélszolgálat