Fouad boy
Válasz Rolowin kommentjére
2012. dec. 29. 20:38

sajnos megszűnt a normál DON a bwin-en, csak turbo van.
Tudtok olyan oldalt ahol van normál DON ???

köszi!

Ipoker termek

Fouad boy
Válasz Fouad boy kommentjére
2012. dec. 29. 20:39

Ipoker termek

Talán még a Mergnél.De lehet hogy ott csak 10 fősök vannak

titcar
Válasz titcar kommentjére
2012. dec. 29. 21:14

korábbi vip turnik megszűntek? ha nem akkor hol lehet megtalálni őket?

Rolowin
Válasz Fouad boy kommentjére
2012. dec. 29. 21:18

Talán még a Mergnél.De lehet hogy ott csak 10 fősök vannak

pont az kell nekem 10 fős DON

G1ant
Válasz Blatand kommentjére
2012. dec. 30. 1:09

Cervantes írt egy regényt, na abban van egy DON. Normál vagy sem, döntsd el magad.

titcar
2012. dec. 30. 14:36

korábbi vip turnik megszűntek? ha nem akkor hol lehet megtalálni őket?

valaki valamit?

BMWE46
2012. dec. 31. 8:39

Az normális, hogy 1 hete nem reagál bwin az emailre, csak egy automata email érkezik, és a cash out is majdnem egy hete húzódik és azóta semmi.
Mi az oka, hogy egy bwin ennyire felkészületlenül csatlakozott, hogy egy kiba**ott email-re sincs idejük???

Józzzzzzzzzzsi
Válasz BMWE46 kommentjére
2012. dec. 31. 10:25

Az normális, hogy 1 hete nem reagál bwin az emailre, csak egy automata email érkezik, és a cash out is majdnem egy hete húzódik és azóta semmi.
Mi az oka, hogy egy bwin ennyire felkészületlenül csatlakozott, hogy egy kiba**ott email-re sincs idejük???

19 napja nem utalnak MB-re számos levelem közül az elsőre válaszoltak, hogy türelem ez is több napja volt... Azóta semmi!!! Pedig számtalan ki be utalásom volt már...

Centi17
Válasz Józzzzzzzzzzsi kommentjére
2012. dec. 31. 10:34

Valószínűleg annyira le vannak terhelve levelekkel, h nem tudják őket feldolgozni időben. Sokan várnak válaszra, többek között én is , és idő közben volt egy pár perc, amikor meg is állt az oldal és nem lehetett bejelenktezni, ami miatt sztem még több levelük van, legyünk türelemmel, jobbat nem tudunk.

BMWE46
Válasz Centi17 kommentjére
2012. dec. 31. 14:47

Valószínűleg annyira le vannak terhelve levelekkel, h nem tudják őket feldolgozni időben. Sokan várnak válaszra, többek között én is , és idő közben volt egy pár perc, amikor meg is állt az oldal és nem lehetett bejelenktezni, ami miatt sztem még több levelük van, legyünk türelemmel, jobbat nem tudunk.

Party-val 2 nap alatt 2-2 email váltásom volt. Ők miért tudnak válaszolni?

Élő ügyfélszolgálat