Sziasztok,
mar regota jatszogatok itt inkabb kevesebb sikerrel, es par nappal ez elott (pontosabban 11-en ) kertem ki penzt Netellerre, ahonnan be fizettem. ma megkaptam ezt a levelet, miutan reverseltem a kifizetest. utana viszont mar zaroltak a withdraw lehetoseget. nem ertem, hogy mi van.... valakinek tapasztalata van ezzel kapcsolatban?
Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett velünk.
Tájékoztatjuk, hogy megkeresését továbbítottuk illetékes részlegünkhöz, ahol az ügyet felülvizsgálják. Amint további információkat kapunk, ismét kapcsolatba lépünk Önnel.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az ellenőrzési folyamat jelen esetben sajnos néhány hetet is igénybe vehet.
Szíves türelmét kérjük, megértését köszönjük.
Szívélyes üdvözlettel
a bwin Service csapata
b'inside Green Members
A bwin támogatja a Responsible Gaming programot.
2 nappal ezelőttig a kifizetésnél azt írták, hogy függőben. utána változott át a nagy büdös semmivé. találkozott már vki ezzel a szituációval? mb-n nincs a pénz. beakadt vagy mi? a befizetés azért kellett, hogy ki tudjam utalni mb-re a pénzt, mert fél éve nem utaltam be...
Kozben megoldodott a helyzetem, eszrevettem, hogy van egy aktiv bonuszom es tobbet probaltam kivenni, mint lehetett volna, most mar sikerult kivenni es rendben meg is erkezett a szamlara.
A délutáni session során nem volt semmi gond a fast forwarddal. Gondoltam jelzem ;) .
Segítség!! Holnapi 300K versennyel kapcs
Sziasztok!
Az a gondom, hogy tegnap nyertem egy beülőt a holnapi 19:30-as 300K versenyre, de nem jeleníti meg a nevem a játékoslistában.Sem a lobby alján lévő "versenyeim"-ben sem!Nem szeretnék lemaradni a versenyről gondolom érthető...Mivel este lett vége a versenynek ezért csak mailt tudtam írni a supportnak, de még nem írtak vissza.Vélemény???
Sziasztok!
Az a gondom, hogy tegnap nyertem egy beülőt a holnapi 19:30-as 300K versenyre, de nem jeleníti meg a nevem a játékoslistában.Sem a lobby alján lévő "versenyeim"-ben sem!Nem szeretnék lemaradni a versenyről gondolom érthető...Mivel este lett vége a versenynek ezért csak mailt tudtam írni a supportnak, de még nem írtak vissza.Vélemény???
Szia!NA ez is gond, h nem tudok regisztrálni a BELÉPŐVEL csak úgy hogy ha a lóvét fizetem be....
A belépődet jóváírták már?
Amúgy köszi hogy próbálsz segíteni!!!
Én a böngészőben bejelentkezem, ott számlám/pokerem/ tournament tickets. ;)