Ez a szegregálás még mindig tart? Jelenleg a belépés előtt és után is ugyanannyi asztalt látok NL50/100 SH-n. Míg múlt héten login-t követően volt különbség.
Ez a szegregálás még mindig tart? Jelenleg a belépés előtt és után is ugyanannyi asztalt látok NL50/100 SH-n. Míg múlt héten login-t követően volt különbség.
Csak a vesztő játékosok látnak több asztalt, a nyerő és új játékosok ugyanannyit látnak login előtt és után.
Én is felhívtam őket, elküldtem minden adatomat a kifizetéshez, a számlámat zárolták az ügyfélszolgálat pedig folyamatosan egy kis türelmet kér. (1 hete tart a dolog). Ezt komolyan megcsinálhatják????
Én is felhívtam őket, elküldtem minden adatomat a kifizetéshez, a számlámat zárolták az ügyfélszolgálat pedig folyamatosan egy kis türelmet kér. (1 hete tart a dolog). Ezt komolyan megcsinálhatják????
Az egy dolog, hogy ennyi idő a kifizetés. (anyátokat) De a számlámat miért kell zárolni??? És erre értelmes magyarázatot miért nem lehet adni?? Hihetetlen.
Szánalmas egy terem lett ez sajnos..
Sajnos várni kell türelemmel, mert még rosszabb lesz
Én lehet ma újra befizetek, de csak azért mert itt tudnék fogadni a pápára :D persze nem sokat
Minap neztem egy buko party regen keresztul az asztalokat 100 on, volt egy forma 100rol, anno sokat csaptam ellene, akirol tudtam hogy nyero. Fura is volt, mit uldogel a szegregalt asztalokon, ami kb ugy nezett ki, hogy o meg 4-5 fish! Aztan ptr szepen mutatta, hogy hiaba volt a regi bwinen nyero, de az egybeolvadas utan beletolt a rendszerbe vagy 30bit, aztan most a szegregalassal bekerult a tutiba.. Persze meddig? Mig vissza nem hozza a 3k dolcsit, aztan mehet o is a tobbi koze!
Bwinen játszottam, a szegregációkor átettem az ottani pénzemet a réges-régi ingyen pénzes party számlámra,kettő napig hagytak játszani a láthatatlan asztalokon (ezeket játék előtt másik gépről kiszemezgettem)17 beülő nyereség után visszabaxtak a nyerők közé.Ennyit hagynak:))))))Ja és még annyit hogy olyan lapömlésem volt hogy azt el se hittem.:)