Satukan
Válasz lourker kommentjére
2013. márc. 11. 15:40

Ez a szegregálás még mindig tart? Jelenleg a belépés előtt és után is ugyanannyi asztalt látok NL50/100 SH-n. Míg múlt héten login-t követően volt különbség.

NovaTerra
Válasz Satukan kommentjére
2013. márc. 11. 15:53

Ez a szegregálás még mindig tart? Jelenleg a belépés előtt és után is ugyanannyi asztalt látok NL50/100 SH-n. Míg múlt héten login-t követően volt különbség.

Csak a vesztő játékosok látnak több asztalt, a nyerő és új játékosok ugyanannyit látnak login előtt és után.

Satukan
Válasz NovaTerra kommentjére
2013. márc. 11. 16:27

Csak a vesztő játékosok látnak több asztalt, a nyerő és új játékosok ugyanannyit látnak login előtt és után.

Tetszik ez a paradoxon, ennél rosszabb sose legyen. :)

delfingoka47
Válasz Gordon kommentjére
2013. márc. 11. 19:19

Én is felhívtam őket, elküldtem minden adatomat a kifizetéshez, a számlámat zárolták az ügyfélszolgálat pedig folyamatosan egy kis türelmet kér. (1 hete tart a dolog). Ezt komolyan megcsinálhatják????

möster
Válasz delfingoka47 kommentjére
2013. márc. 11. 19:21

Én is felhívtam őket, elküldtem minden adatomat a kifizetéshez, a számlámat zárolták az ügyfélszolgálat pedig folyamatosan egy kis türelmet kér. (1 hete tart a dolog). Ezt komolyan megcsinálhatják????

simán, egyik ismerősömnek másfél hónap volt a kifizetés....:confused::eek::mad:

delfingoka47
Válasz möster kommentjére
2013. márc. 11. 19:27

Az egy dolog, hogy ennyi idő a kifizetés. (anyátokat) De a számlámat miért kell zárolni??? És erre értelmes magyarázatot miért nem lehet adni?? Hihetetlen.

Gaabeesz
Válasz Blatand kommentjére
2013. márc. 11. 19:32

Szánalmas egy terem lett ez sajnos..
Sajnos várni kell türelemmel, mert még rosszabb lesz

sakkos000
2013. márc. 11. 19:47

Én lehet ma újra befizetek, de csak azért mert itt tudnék fogadni a pápára :D persze nem sokat

pennywise
2013. márc. 11. 19:58

Minap neztem egy buko party regen keresztul az asztalokat 100 on, volt egy forma 100rol, anno sokat csaptam ellene, akirol tudtam hogy nyero. Fura is volt, mit uldogel a szegregalt asztalokon, ami kb ugy nezett ki, hogy o meg 4-5 fish! Aztan ptr szepen mutatta, hogy hiaba volt a regi bwinen nyero, de az egybeolvadas utan beletolt a rendszerbe vagy 30bit, aztan most a szegregalassal bekerult a tutiba.. Persze meddig? Mig vissza nem hozza a 3k dolcsit, aztan mehet o is a tobbi koze!

mokusbacsi
Válasz pennywise kommentjére
2013. márc. 11. 21:07

Bwinen játszottam, a szegregációkor átettem az ottani pénzemet a réges-régi ingyen pénzes party számlámra,kettő napig hagytak játszani a láthatatlan asztalokon (ezeket játék előtt másik gépről kiszemezgettem)17 beülő nyereség után visszabaxtak a nyerők közé.Ennyit hagynak:))))))Ja és még annyit hogy olyan lapömlésem volt hogy azt el se hittem.:)

Élő ügyfélszolgálat