Szecsa
Válasz attiati kommentjére
2009. nov. 10. 16:39

És freerollokon, vagy buyines selejtező tornákon szenvedted be magad az elődöntőre, vagy lehet promóban/ illetve pontokért jegyet venni az elődöntőre?

Én egy 10$-os freezout selejtezőn keresztül jutottam be. Volt hand race is, de nem voltam elég a top 15-be. Azt hiszem új befizetőknek lehet 3200 pontért (320$) a nagy döntőre ticketet szerezni. Más promós dologról nem hallottam.

Mandras
Válasz Szecsa kommentjére
2009. nov. 10. 17:33

Én egy 10$-os freezout selejtezőn keresztül jutottam be. Volt hand race is, de nem voltam elég a top 15-be. Azt hiszem új befizetőknek lehet 3200 pontért (320$) a nagy döntőre ticketet szerezni. Más promós dologról nem hallottam.

kb 2 hete irtak, hogy 2500 :) reloaddal kapok egy ilyen jegyet (+3200p). Befizettem, azonnal ratették a számlámra a jegyet, majd 2 nap mulva irtak hogy elnézést, és hogy visszavették a jegyet, valamint a kellemetlenségért 2000 re levitték a szükséges ponotkat.

Nekem ez így most tetszik...

Viszont a yellowban 1X-es marketpont igazi LOL. Ez így tuti cash out, ha a 2000 pp elott nem találnak ki valami biztatot.

attiati
Válasz Mandras kommentjére
2009. nov. 10. 18:32

Írtam nekik tegnap egy levelet, hogy dear, dear, dear, oh dear support... Mondják meg miért kellene a játékosoknak maradni, és náluk játszani? Miért, ha többé nincs bónusz, még hűségpontra is ugyanannyi jár green szinten, mint yellow. stb

gratulálok taps stb.
üdvözlet

Sablonválasz:
" Dear Mr. xy,
Thank you for your e-mail.
We kindly advise you that we no longer give out bonuses on request to users. We recommend that you check for promotional offers via our promotional emails or via the b'inside market.
Please do not hesitate to contact us if you have any further queries.
Kind regards,

Your bwin customer service team
b'inside Yellow Members

"No, you misunderstood me. I dont ask you for bonus. I just congratulate to your new bonus and cashback system. lol

byebye

ps: you dont like regular players, you dont like money...."

ezek hülyék

dfecco23
Válasz attiati kommentjére
2009. nov. 10. 18:52

ezek hülyék[/QUOTE]

Ezzel mindent leírtál a teremről. Én már idők óta nem játszok ott, de nem is bánom, hogy anno ott hagytam őket :D

White
Válasz dfecco23 kommentjére
2009. nov. 10. 20:30

Úgy itt hagynám de nem tehetem....
Nem tudok elképzelni más termet ahol ennyire jól menne.
Lehet nem ismerem a termeket, van ehhez fogható halastó? :D

Lorden
Válasz White kommentjére
2009. nov. 10. 21:11

Úgy itt hagynám de nem tehetem....
Nem tudok elképzelni más termet ahol ennyire jól menne.
Lehet nem ismerem a termeket, van ehhez fogható halastó? :D

Én is így vagyok vele, Cake pokerrel szemezek, de ott meg csúcsidőben vannak 8-10 ezren.

peterpanic
Válasz Lorden kommentjére
2009. nov. 10. 21:32

természetesen jelen pillanatban nem éri meg itt játszani, de ez a move egyszeruen csak azt jelenti, hogy egy lépéssel közelebb vannak a bónuszrendszer bevezetéséhez, és feltételezve, hogy az ugyanolyan vagy hasonló lesz mint, a többi ongame skinen, nem akarnak (nagy) extrajuttatásokat adni a bwinen játszóknak (értsd, bónuszrendszer x%-a + 15% rakeback binsideon keresztul).

az időhúzásnál pedig lényegesen jobb még ez is.
bár persze ezt megcsinálhatták volna egyszerre is az új rendszer bevezetésével, de az kevésbé lenne misztikus:).

White
Válasz Lorden kommentjére
2009. nov. 10. 21:36

Én is így vagyok vele, Cake pokerrel szemezek, de ott meg csúcsidőben vannak 8-10 ezren.

Játszottam ott ~2hónapig elején elég jól ment, akad ott is hal rendesen, de tényleg elég kevesen vannak.
Aztán egy komoly downswing miatt visszatértem a bwinemhez, ahol azóta felhőtlen. (kopp)

mese
Válasz White kommentjére
2009. nov. 10. 22:11

Játszottam ott ~2hónapig elején elég jól ment, akad ott is hal rendesen, de tényleg elég kevesen vannak.
Aztán egy komoly downswing miatt visszatértem a bwinemhez, ahol azóta felhőtlen. (kopp)

Kis szerencsét áttolhatnál nekem is :) Én már 2 hete egy adott értéken mozgok (+-2bi) és nem látom a végét. Tegnap is jól indult (+5bi) majd mikor kiléptem épphogy 0-ra jött ki a session. Szóval egy kis játékos marasztaló bonus, vagy hihetetlen jó promóció nem ártana a részükről ;)

8rambo8
Válasz mese kommentjére
2009. nov. 11. 6:07

megeri bevaltani 125 000 mp/ 50 dolcsi? vagy inkabb vasaroljam le a market pontokat? 1x szorzo yellowban lol se bonus elkell mennem mas terembe. ajanlhatnatok valamit ahol hasonlo bonusok vannak. ugy szamoltam a bonus 50 % RB re jon ki 10pp vel a 8 pps bonusal meg tobb . egy 30% RB es terem ezekszerint sokkal rosszabb nem? jo lenne ha tudnatok ajanlani olyan termet ahol hasonlo rendszer van mint a bwinen volt. vagy ami szerintetek kifizetodobb. 5-10 dolcsis sng ket jatszok 12 asztalon.legalabb annyi jatekos legyen a teremben h ne egy oran att keljen nyitogatni az asztalokat. jatekosalomanyhoz tudok alkalmazkodni. ejszakazas nem gond. elore is kosz ha valaki segit

Élő ügyfélszolgálat