kisbombon
Válasz attiati kommentjére
2009. nov. 14. 18:18

Sziasztok!

Nyertem Aussie freerollon egy ticketet ( * TS001 - Tournament Bonus Ticket Érvényesség lejárta: 2009. 11. 19. 17:58 ), bekerültem a 150-be.

5napom van rá hogy felhasználjam csak nem tudom hol kell. Elvileg vmi 1pókerpontot kell gyűjteni, de azt se tudom megnézni hogy nekem mennyi van vagy van e egyáltalán. Ha tudja valaki hogy mit kezdjek ezzel kérem segítsen.

Köszi!

brainfuuck
Válasz kisbombon kommentjére
2009. nov. 14. 18:56

depositolsz rá egy kis pénzt, játszol pár handet és már meg is van

White
Válasz brainfuuck kommentjére
2009. nov. 14. 20:26

depositolsz rá egy kis pénzt, játszol pár handet és már meg is van

Ha még sosem depozott, akkor az az 5nap elég szűkös.

Mandras
Válasz White kommentjére
2009. nov. 23. 18:04

Sziasztok,

2 aktuális kérdésem lenne:

- kicsit lemaradtam az eseményekről, van valami fejlemény bonus ügyben?
- a 25% kedvezménybonuszt a shopban követi valaki, mert egy kicsit azt is hanyagoltam az utóbbi időben

Köszi,
A

White
Válasz Mandras kommentjére
2009. nov. 28. 19:08

Két sikertelen bónuszkérő levél után megpróbálkoztam egy harmadikkal is, amire jött is a sablon, hogy sajnos nem tudnak adni, de! ...:

"A kellemetlenség kompenzációjaként kérjük fogadja el tőlünk a számláján már jóváírt $20+2 értékű versenyjegyet, amelyet bármely azonos értékű versenyen regisztrálhat a következő 7 napon belül."

Több, mint a semmi.

Szecsa
Válasz Szecsa kommentjére
2009. dec. 1. 16:19

Valaki követte a bwin b'inside betűs játékát? Minden nap kiírtak egy betűt, amiből összeáll egy szó. Ez 25% kedvezményre jogosít fel a shopban. Valaki megtudná mondani? (akár privátban) köszi

https://binside.bwin.com/hu/binside.aspx?view=landing&aid2=32237

attiati
2009. dec. 1. 17:40

kártyára hány nap alatt szokták kirakni a pénzt?

Krinyó
2009. dec. 1. 18:01

Hali.
Ez általános kód...lol kód :( így nem kell a privi.... de amúgy is bekap...tttyák!!
"bwinpokerclock"

attiati:2-5 nap az általános, de ha több X volt már cashout-od akkor talán 2+

Szecsa
Válasz attiati kommentjére
2009. dec. 1. 18:04

kártyára hány nap alatt szokták kirakni a pénzt?

Nov. 25-e óta várok rá. Remélem Karácsony előtt meglesz. :) (minimum 2 hét szokott lenni nálam. otp visa junior)

Szecsa
2009. dec. 4. 21:43

Krinyó: köszi.

Nálatok is szokott még olyat csinálni, hogy egyszer csak a semmiből bezárja az egészet ahogy van? Rohadt idegesítő, főleg mikor nyitom meg újra, megint át kell méretezni az asztalokat, ráadásul egyesével...
Pont volt egy-két nagyobb méretű kassza, amikhez sikerült még időben visszaérnem. De ezeket nem mentette el se a HM, sem a bwin. (p5/bwin/handhistory) Sehogy sem tudnám ezeket előkaparni, csak ha írok a supportnak? (amit kifogok hagyni, mivel több mint 1 hónapja ígérik, h elküldik a kért handjeim, ráadásul konvertálhatatlan formátumban küldik.)

Élő ügyfélszolgálat