Üdv!
1.) Érdeklődnék régi motorosoktól, hogy session után mikor írják jóvá a rake után számolt market points -okat?
Ugyanis nemrég regeltem a terembe, és igazából se itt, se az oldalukon erre vonatkozólag nem találtam információt. És elvileg már félóra eltelt a session befejezése óta. :)
2.) Másik kérdésem a bónusszal kapcsolatos. A Holdem Manager féle regisztrációt választottam, ahol még egy 500$-os automatikus bónusz is elvileg igénybevehető. Namármost ezzel kapcsolatosan kell valami kódot kérni a My account-ban a Redeem bonus pontnál? Ugyanis semmilyen pending bonus -t nem ír jelenleg. Befizetéskor sem kért kódot.
Továbbá Player point -ok sincsenek már úgy látom. Ehhez is market point -ok kellenek már? Ez maradt 8pont=1dollár?
Előre is köszönöm a felvilágosítást.
Sziasztok!
Valakinek volt hasonló problémája?
Van nekem is ilyen problémám, és ha megvan rá a megoldás, akkor légyszi írd majd ide be:)
Köszi
"Biztonsági beállítások miatt a tranzakciót nem tudtuk kivitelezni. Kérjük válasszon egy másik átutalási módot!"
ezt írja a moneybookers-es befizetésem után..mi lehet a baj?
Mennyi szokott itt lenni a Cash Out Netellerre? Csak, mert először kérte, hogy töltsek fel iratokat, majd miután feltöltöttem, küldtek egy levelet, hogy töltsek fel papírokat, de ha már csináltam, akkor hagyjam rá ezt a levelet. Azóta semmi. Három napja nyomtam rá a Cash Outra netellerre sehol sem szokott ennyi idő lenni.
Ezeknél egy sima mb-s cashout is eltart egy hétig a Netellerst nem ismerem de nem csodálkoznék ha ugyanennyi lenne.
Ezeknél egy sima mb-s cashout is eltart egy hétig a Netellerst nem ismerem de nem csodálkoznék ha ugyanennyi lenne.
Netellerre való kifizetés elvileg nem működik.. legalábbis nekem 3 hónap alatt egyszersem sikerült.. leveszik a pénzt a számládról, aztán kb 1 hét múlva visszakerül..
Mennyi szokott itt lenni a Cash Out Netellerre? Csak, mert először kérte, hogy töltsek fel iratokat, majd miután feltöltöttem, küldtek egy levelet, hogy töltsek fel papírokat, de ha már csináltam, akkor hagyjam rá ezt a levelet. Azóta semmi. Három napja nyomtam rá a Cash Outra netellerre sehol sem szokott ennyi idő lenni.
Milyen papírokat kértek? Nekem anno egy fényképes igazolványt kértek, hogy töltsek fel, utána egy héten belül kifizették a pénzt, igaz én moneybookersre kértem, mivel onnét fizettem be