Nálatok működik a bwin most? Nálam azt írja, hogy nem tud a szerverhez kapcsolódni, de netem van, és minden más is normálisan működik..
Nálatok működik a bwin most? Nálam azt írja, hogy nem tud a szerverhez kapcsolódni, de netem van, és minden más is normálisan működik..
Engem se léptet be :S pedig még kicsit játszanék egy kicsit!
Nem kicsit... összeomlott a Ongame P5 :(
De már dolgoznak rajta :)
Végül is Péntek van....asszem csúcsidő :)
azt nem tudjátok, hogy így, mivel nem indult el a verseny, visszakapom e a beülőm árát?
Adtak bónuszt, 100% max 50$, depózni kellett hozzá.
De nem bónuszként adták, hanem azonnal jóváírták. (ugyanúgy, mint születésnapomkor 20$-t). Nem tudjátok, hogy ennek milyen feltételei vannak?
Akkor te kiváltságos lehetsz, mert én is depóztam tegnap vagy tegnap előtt (új kártya miatt kellett), de én nem kaptam semmilyen bónuszt.
ez promóció, ők kerestek meg, de terms&conditions-t sehol nem láttam, így nem tudom a feltételeket
Ja értem, félre olvastam. Úgy értettem, hogy a depó után azonnal jóváírták a bónuszt. És nem írták még is mi alapján kapod? E-mailt kaptál, vagy mikor beléptél a bwin honlapjára?
jól értetted :P
Ez valami hibrid bónusz. Küldtek mailt, plusz belépéskor is megjelent. Betoltam 50$-t, és egyből jóváírtak még 50-et.