kisrapi
Válasz attiati kommentjére
2010. jan. 22. 22:39

Nálatok működik a bwin most? Nálam azt írja, hogy nem tud a szerverhez kapcsolódni, de netem van, és minden más is normálisan működik..

castor11
Válasz kisrapi kommentjére
2010. jan. 22. 22:42

Nálatok működik a bwin most? Nálam azt írja, hogy nem tud a szerverhez kapcsolódni, de netem van, és minden más is normálisan működik..

Nálam sem megy.

tomecs
Válasz kisrapi kommentjére
2010. jan. 22. 22:44

Engem se léptet be :S pedig még kicsit játszanék egy kicsit!

Krinyó
Válasz tomecs kommentjére
2010. jan. 23. 0:25

Nem kicsit... összeomlott a Ongame P5 :(
De már dolgoznak rajta :)
Végül is Péntek van....asszem csúcsidő :)

Heyman
Válasz Krinyó kommentjére
2010. jan. 23. 1:06

azt nem tudjátok, hogy így, mivel nem indult el a verseny, visszakapom e a beülőm árát?

attiati
Válasz Heyman kommentjére
2010. jan. 23. 11:22

Adtak bónuszt, 100% max 50$, depózni kellett hozzá.
De nem bónuszként adták, hanem azonnal jóváírták. (ugyanúgy, mint születésnapomkor 20$-t). Nem tudjátok, hogy ennek milyen feltételei vannak?

Szecsa
2010. jan. 23. 18:49

Akkor te kiváltságos lehetsz, mert én is depóztam tegnap vagy tegnap előtt (új kártya miatt kellett), de én nem kaptam semmilyen bónuszt.

attiati
Válasz Szecsa kommentjére
2010. jan. 23. 18:58

ez promóció, ők kerestek meg, de terms&conditions-t sehol nem láttam, így nem tudom a feltételeket

Szecsa
2010. jan. 23. 19:00

Ja értem, félre olvastam. Úgy értettem, hogy a depó után azonnal jóváírták a bónuszt. És nem írták még is mi alapján kapod? E-mailt kaptál, vagy mikor beléptél a bwin honlapjára?

attiati
Válasz Szecsa kommentjére
2010. jan. 24. 5:06

jól értetted :P

Ez valami hibrid bónusz. Küldtek mailt, plusz belépéskor is megjelent. Betoltam 50$-t, és egyből jóváírtak még 50-et.

Élő ügyfélszolgálat