Zseti
Válasz attiati kommentjére
2010. jan. 24. 16:39

deposit

Tegnap rossz topikba írtam, tehát jól látom, hogy nem lehet befizetni netellerrel?
Esetleg a netelleres mastercarddal be lehet fizetni?

cake
2010. jan. 24. 21:30

ez promóció, ők kerestek meg, de terms&conditions-t sehol nem láttam, így nem tudom a feltételeket

legalább cashoutoltál előtte? :)

nálam 10-20p elteltével nem nyílnak meg az új asztalok (fekete befagyás), másnál is van ilyen?

attiati
Válasz cake kommentjére
2010. jan. 24. 23:54

legalább cashoutoltál előtte? :)

nálam 10-20p elteltével nem nyílnak meg az új asztalok (fekete befagyás), másnál is van ilyen?

semmi ilyesmi már egy ideje
Kapcsold ki az animációkat. Ha újkeletű a dolog, akkor passz. Jól ment az elmúlt 1 órában a kliens.

cake
2010. jan. 25. 0:08

semmi ilyesmi már egy ideje
Kapcsold ki az animációkat. Ha újkeletű a dolog, akkor passz. Jól ment az elmúlt 1 órában a kliens.

1 hete vagyok itt, minden nap ez van... :(

Steveeland
Válasz cake kommentjére
2010. jan. 25. 0:44

Betsson csinálta nekem is. Sajnos ez ilyen. De nyugodj meg, ez csak egyféle befagyás, ongame-nek van erre legalább 5-6 verziója...

attiati
Válasz cake kommentjére
2010. jan. 25. 1:06

1 hete vagyok itt, minden nap ez van... :(

erős gép kell, mindent kapcsolj ki, főleg a felugró ablakokat. Az előbb ezt akartam írni animáció helyett.

jabyga
2010. jan. 28. 14:45

Hali! Pár kérdésem lenne a bwin-nel kapcsolatban.
1. Vannak-e itt don sng-k, és ha vannak, akkor mennyi a rake?
2. Milyen az sng&mtt állomány?
3. Ha már van számlám, amire valamikor a hőskorban utaltam is 20 dolcsit, akkor van-e még lehetőség valahogy igényelni a PT3-as HM-es bonus-t?
4. Valamint, hogy milyen bónuszok futnak mostanság, mert nem iskapok tőlük hírlevelet...

stutubacsi
Válasz jabyga kommentjére
2010. jan. 28. 15:34

1. Vannak-e itt don sng-k, és ha vannak, akkor mennyi a rake?

Vannak, 10%.

3. Ha már van számlám, amire valamikor a hőskorban utaltam is 20 dolcsit, akkor van-e még lehetőség valahogy igényelni a PT3-as HM-es bonus-t?

Ezt admintól szerintem, de nem tartom valószínűnek. Esetleg SunPoker?

FoldInsteadOfCheck
Válasz stutubacsi kommentjére
2010. jan. 28. 19:16

PP

Volt már valakinek olyan bwinen, hogy FD bónusz alatt megállt a PP számláló (tehát hiába játszott, nem kapott PP-ket) ?

Zbacsi
Válasz FoldInsteadOfCheck kommentjére
2010. jan. 28. 19:22

Volt már valakinek olyan bwinen, hogy FD bónusz alatt megállt a PP számláló (tehát hiába játszott, nem kapott PP-ket) ?

Nem mindig írják rögtön jóvá. Néha van h 1-3nap késéssel jelenik meg. Nekem is most két nappal ezelőtti állást mutatja...

Élő ügyfélszolgálat