Kaptam választ az e-mailemre, de sokat nem mondtak, azt írták hogy mindenkinek lehet 1 regisztrációja, csak az a baj, ugyanaz a nevem, mint apumnak, amit meg is mondtam nekik, de erről nem írtak.
FD bónusz nem volt még, ha kérem, fater zárolja a számláját, kérdés, hogy a zárolt számla miatt gyanusíthatnak-e engem multiaccal. A számla még pókerre nem volt használva. Bet-at-home-on ez működött, szerintetek itt is fog?
Ragaszkodom a bwinhez, mert vannak külön asztalai.
Nekem a bwin fő számlám forintos. Elég szrul váltja át most 185 ft-nak számol 1 dollárt holott 193-195 között ingadozik az árfolyama. Ha meg lehet változtatni a főszámla pénznemét(?) akkor melyiket válasszam dollár vagy euró. Én banki átutalással kérem ki a pénzt és a bwin euróban utal ki. Melyik verzió éri meg jobban?
Nem lehet megváltoztatni. Nekem legalábbis nem engedték.
honnan lehet tudni hogy mely asztalok speciálisan Bwin-esek?
bwin
Helló. Azt szeretném kérdezni,hogy még mindig itt a leggyengébb a játékos állomány? NL25fr-en játszok. Van itt számlám csak rég voltam. Meg valahol holvastam hogy HM-problémák is vannak kihagy handeket vagy valami ilyesmit.
honnan lehet tudni hogy mely asztalok speciálisan Bwin-esek?
Nekem a bwin fő számlám forintos. Elég szrul váltja át most 185 ft-nak számol 1 dollárt holott 193-195 között ingadozik az árfolyama.
Volt mostanában árfolyamigazítás? Mert eltűnt némi pénzem.
Igen, volt.
cashout idő
Hi!
Meg tudná valaki mondani, hogy mostanában mennyi idő az első cashout?