köszi!!!
HH
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni , Bwin terembe keresek handeket , mert feltettem a PT3 - t és egyenlőre elég gyenge az adatbázisom , micro tétes asztalok érdekelnének elsősorban.
Esetleg ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném.
Előre is köszönöm
FT-os számlát meg lehet valahogy változtatni?Ezer éve volt itt fogadós számlám, de most megnézném poker téren.Esetleg support elintézi, ha megható levelet írok nekik?Tapasztalat vki?
FT-os számlát meg lehet valahogy változtatni?Ezer éve volt itt fogadós számlám, de most megnézném poker téren.Esetleg support elintézi, ha megható levelet írok nekik?Tapasztalat vki?
kis bukta be és kifizetésnél lehet max.
Letoltam 3 hónapot ftp-n, csalódott vagyok, nagyon rossz szériáim voltak, így tulajdonképpen a rakeback volt a profitom 100%-a
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen a mezőny nl50-100 sh-n? Mikor érdemes játszani magyar idő szerint?
Van még1 problémám, faterom évekkel ezelőtt(2-3) nyitott 1 hufos számlát sportfogadásra, írtam a supportnak, hogy ez a helyzet, szerintetek mi lesz? Legjobb lenne, ha tudnék új, USD-st regisztrálni.
Válaszaitokat előre köszönöm!
Szia!
A Bwin-en max FD van. De az is csak Affiliate oldalról. A legkézenfekvőbb az Akadémia főoldal link! FD után viszont, majdnem egyenlő a Zéroval!!
A mezőny könnyen verhető ( Ftp-nél biztosan ) Itt a nagy kérdés, hogy mi a több
Ftp Rb vs Bwin „tiszta profit”
Lehet rosszul, kérdezted…. De ha az Öreged reggelt, akkor Te saját néven ezt megteheted. Ez nem multiacc!
Ha a Te nevedben regisztrált, akkor Minden Off amit kérdeztél…FD, deviza csere!
Szia!
A Bwin-en max FD van. De az is csak Affiliate oldalról. A legkézenfekvőbb az Akadémia főoldal link! FD után viszont, majdnem egyenlő a Zéroval!!
A mezőny könnyen verhető ( Ftp-nél biztosan ) Itt a nagy kérdés, hogy mi a több
Ftp Rb vs Bwin „tiszta profit”
Lehet rosszul, kérdezted…. De ha az Öreged reggelt, akkor Te saját néven ezt megteheted. Ez nem multiacc!
Ha a Te nevedben regisztrált, akkor Minden Off amit kérdeztél…FD, deviza csere!