Ti kaptok pokerpontot? Mert nekem jó ideje stagnál a bónusz. Bár ez már előfordult, hogy máskor is állt és később jóváírtak valamenyit. Érdekelne nálatok mi a helyzet?
sziasztok,
regisztráltam a bwinre az akadémián keresztül és befizettem pénzt is. Viszont a my poker rovatban a bonuszoknál az a felirat fogad, hogy sajnos nem tudják megjeleníteni a bónuszokat, majd talán egyszer. Ez mit jelent? Nincsen semmilyen bónuszom, mert elszúrtam valamit, vagy ökörködik a rendszerük két napja?
Minden terem csal :(
Sziasztok
HM használatához kell valamit állítani a handhistory tárolással kapcsolatban? Ha igen, hol?
Köszi
Bugi
Nézd én minden összeesküvés elméletre vevő vagyok, de komolyan érdekel, hogy szerintetek ez hogy működik? Pl, egy 10 fős SnG esetében mi alapján döntik el, hogy ki a csalás kedvezményezettje, stb?
Market pontjaim frissülnek, de a bonusz pontjaim több mint 2 napja nem.
Mióta itt játszom ilyen nem nagyon fordult még elő. Support ezt írta rá: "pontok jóváírása esetenként több időt is igénybe vehet, amiért szíves elnézését kérjük."
Akkor várjak még, amíg a hülye rendszerük be fog frissíteni?
mod
Tudja valaki hogy lehet-e a bwint- mod-olni? Ha igen akkor miként?
Market pontjaim frissülnek, de a bonusz pontjaim több mint 2 napja nem.
Mióta itt játszom ilyen nem nagyon fordult még elő. Support ezt írta rá: "pontok jóváírása esetenként több időt is igénybe vehet, amiért szíves elnézését kérjük."
Akkor várjak még, amíg a hülye rendszerük be fog frissíteni?
session közben bezárta magát a kliens, volt egy allinem,hmben nem látszik. hogy lehet elkérni a handet a bwintől?
session közben bezárta magát a kliens, volt egy allinem,hmben nem látszik. hogy lehet elkérni a handet a bwintől?