Más sem kapja a marketpontokat már az 5. napja, vagy csak én nem?
Más sem kapja a marketpontokat már az 5. napja, vagy csak én nem?
Másnál is ilyen ekkora csiga a bwin support?
16-án írtam, 17-én visszaírtak, hogy továbbították a megfelelő helyre. Na azóta semmi. Pénzemet meg nem bírom kivenni...
Grat best halastó terem!
Én sem kapom, a csávók a következőt válaszolták a tegnapi napon:
"Tájékoztatjuk, hogy egy átmeneti technikai hiba következtében sajnos a pókerezés után járó marketpontok jelenleg nem kerülnek jóváírásra.
Műszaki részlegünk már dolgozik a hiba elhárításán. Biztosítani szeretnénk arról, hogy a pontok a megfelelő számban jóváírásra fognak kerülni, amint sikerül megoldást találnunk a problémára.
Elnézését kérjük a kellemetlenségért és szíves türelmét kérjük ez üggyel kapcsolatban!"
No, hát ezt írták.
OMG.
Volt már nálatok is olyan, hogy egyes asztalokon automatikusan eldobja a lapotokat? Emlékszem, régebben volt olyan, hogy 3-betet kaptam, és nem volt időm cselekedni, auto foldolt.
Na, most simán preflop open foldoltatta velem az AA-mat.
(és nem, nem volt bejelölve még véletlenül sem a fold gomb)
Másnál is ilyen ekkora csiga a bwin support?
16-án írtam, 17-én visszaírtak, hogy továbbították a megfelelő helyre. Na azóta semmi. Pénzemet meg nem bírom kivenni...
Grat best halastó terem!
Ha már a cash-out is téma. Nektek mennyi idő alatt érkezik meg átlagosan a pénz? Az normális, hogy OTP visa-ra mindig legalább 9-10 munkanap (+ ugye a hétvégék), mire megjön?
Szerencsére megjött az MB kártyám. Arra vajon mennyi idő?
Ha már a cash-out is téma. Nektek mennyi idő alatt érkezik meg átlagosan a pénz? Az normális, hogy OTP visa-ra mindig legalább 9-10 munkanap (+ ugye a hétvégék), mire megjön?
Szerencsére megjött az MB kártyám. Arra vajon mennyi idő?
OMG.
Volt már nálatok is olyan, hogy egyes asztalokon automatikusan eldobja a lapotokat? Emlékszem, régebben volt olyan, hogy 3-betet kaptam, és nem volt időm cselekedni, auto foldolt.
Na, most simán preflop open foldoltatta velem az AA-mat.
(és nem, nem volt bejelölve még véletlenül sem a fold gomb)
Ezt írják a honlapszámlán:
https://media.itsfogo.com/media/upload/loyalty/adarea/L2_PointsCreditingFailure_0348_10_HU.jpg