De az nem 36%-os.
Ezért kérdeztem melyik az a terem ahol 36%-os fix van és nem egy évi átlagból számolja(pl. bettson)
Lehet csak 2011. március 23-án írják jóvá a pontokat?
hi
Nagyon sokat kell termelni ahhoz h elérj 30%os raket.Egész pontosan 26%-ot adnak ha 12hónap átlaga eléri a 6000pontot.Ez van betsson-on meg besten is.
https://poker.betsson.com/hu/#PokerClub_
Kutatás
Kedves Játékosok!
Akinek van kedve részt venni egy játékokkal kapcsolatos kutatásban, írjon egy e-mailt:
gambling@ppk.elte.hu
Nekem is megjött már ma a pénz MB-re! Pedig tegnap este szedtem le, és ráadásul ez volt az első MB-s kifizetésem.
Viszont létezik, hogy ennyit leszednek? 35 ezret kértem ki, és 33864.24 Ft érkezett meg. (Vagyis, ha jól számoltam 1136 Ft fee-je volt 35ezer ft kiutalásának. és akkor majd még mikor leveszem is bukok rajta, hiszen EUR-s kártya, díjkonverzió, atm díj miegymás.) %-ilag megéri ez?
Bwin számla Forintos, MB számla is Ft-s. (a kártya EUR-s)
Viszont az e-mailt amit kaptam, ott EUR-ban jelezte a pénz összegét, ami jött.
Nekem is megjött már ma a pénz MB-re! Pedig tegnap este szedtem le, és ráadásul ez volt az első MB-s kifizetésem.
Viszont létezik, hogy ennyit leszednek? 35 ezret kértem ki, és 33864.24 Ft érkezett meg. (Vagyis, ha jól számoltam 1136 Ft fee-je volt 35ezer ft kiutalásának. és akkor majd még mikor leveszem is bukok rajta, hiszen EUR-s kártya, díjkonverzió, atm díj miegymás.) %-ilag megéri ez?
Bwin számla Forintos, MB számla is Ft-s. (a kártya EUR-s)
Viszont az e-mailt amit kaptam, ott EUR-ban jelezte a pénz összegét, ami jött.
Mikro beülős versenyek BWIN-en
Sziasztok!
Olyanok segítségét kérném, akik szoktak játszani itt a BWIN-en!
Az érdekelne, hogy az $1,25-ös, $2,25-ös és a $3,30-as, garantált díjalapú versenyeken általában hányan szoktak indulni?
Köszi:
Mező
balance para
nektek van olyan hogy nem annyi a számlán a pénz mint kéne lennie?
ma már többedszer fordult elő hogy nem annyit írtak jóvá mint amennyi a wininget a PT és a HM jelez. Ma konkrétan fél BI hiányzik az egyenlegről, és a PT és a HM centre pontosan ugyanannyi nyereményt jelez.
ez sokszor előfordul, majd később visszaadják.
nektek van olyan hogy nem annyi a számlán a pénz mint kéne lennie?
ma már többedszer fordult elő hogy nem annyit írtak jóvá mint amennyi a wininget a PT és a HM jelez. Ma konkrétan fél BI hiányzik az egyenlegről, és a PT és a HM centre pontosan ugyanannyi nyereményt jelez.