Amúgy a market pontokat még mindig nem frissítették. :/
Még tényleg nem, bár azt írták, hogy ma frissítenek. (mint a mesében: felírták a kéménybe korommal, hogy FRISSÍTENI!!! a madarak pontjait)
Szerintetek a profit miatt ennyire megéri az a néhány bwin-es asztal nem lenne érdemesebb az ongame hálózat egy más termében játszani komolyabb bónuszért utána 36%rakeback-ért?
nekem elég rendben van a terem. Az ellenek jól fizetnek, bár csak a pokertracker programhoz a pontokat szeretném kijátszani, de eddig rendben van.
Szerintetek a profit miatt ennyire megéri az a néhány bwin-es asztal nem lenne érdemesebb az ongame hálózat egy más termében játszani komolyabb bónuszért utána 36%rakeback-ért?
Melyiket ajánlod?
Az RB publikus?
De az nem 36%-os.
Ezért kérdeztem melyik az a terem ahol 36%-os fix van és nem egy évi átlagból számolja(pl. bettson)
sorry, a 10-re olvastam :(